Therese Rosier v klipu k písni Miss Maringotka

Therese Rosier v klipu k písni Miss Maringotka | foto: Michal Skořepa

PREMIÉRA: Wohnout představuje Miss Maringotku, titulní píseň z desky

  • 1
Kapela Wohnout si momentálně dopřává volno, až v březnu vyrazí na jarní část turné k aktuální desce Miss Maringotka. Nicméně ani tak nezahálí a připravila video k titulní písni. Klip vznikal v lesích u Ústí nad Labem a na iDNES.cz jej uvádíme v premiéře.

„Natáčeli jsme na úžasném místě. Maringotky všeho druhu korespondovaly se skalnatou oázou plnou čerstvého sněhu. A byla zima. Naše role byly stanoveny přesně tak, jak to k nám sedí. Tedy tři zaprášené báby a Matěj drsnej švihák,“ popisuje natáčení Honza Homola.

Příběhový videoklip natočil opět Michal Skořepa, se kterým kapela poslední dobou ráda spolupracuje.

„Wohnouti jsou hraví. Na minulém klipu Bída s nouzí jsem si užil, že si můžu hrát, a na Miss Maringotce jsem si směl hrát ještě víc. Není běžné, abyste poslali kapele jako scénář první totální schízu, co vás napadne, s tím, že to ještě proberete – a oni vám napíšou, že to celé berou,“ vzpomíná režisér. „Natáčení se muselo stihnout za jeden den, takže jsem si to vyžral. Ale je třeba podotknout, že kluci ve svých hereckých výkonech neudělali chybu. Takže to byla radost.“

Hlavní roli vedle členů Wohnout dostala jediná dáma, a to pražská burleska a malířka vystupující pod jménem Therese Rosier.