Whitney Houston sice tvrdila, že ze vztahu odešla "čistá", ale s comebackovým

Whitney Houston sice tvrdila, že ze vztahu odešla "čistá", ale s comebackovým turné v roce 2009 se ukázalo, že se opět opírá o svou drogovou berličku. Přesto se i nadále snažila a letos se měla objevit v muzikálu Sparkle. Shodou náhod se jednalo o remake filmu, který vypráví o dívčí pěvecké kapele, která kvůli drogám padá z výsluní. | foto: Profimedia.cz

ANKETA: Líbí se vám poslední píseň Whitney Houston z filmu Sparkle?

  • 0
Na internetu se objevila poslední nahrávka Whitney Houston. Píseň Celebrate nazpívala s kolegyní Jordin Sparksovou pro muzikálový film Sparkle. Zpěvačka v remaku ztvárnila hlavní roli matky tří dcer, které mají úspěšnou skupinu i problémy s drogami. Premiéry se ovšem nedočká, zemřela v únoru v 48 letech.

Hvězda Whitney Houston

Poslední nahrávku je možné si poslechnout na webových stránkách moderátora a producenta Ryana Seacresta, vlna se šíří už ovšem i na sociálních sítích. Od 5. června má být uvolněna ke stažení na iTunes.

Film Sparkle, který je remakem stejnojmenného snímku z roku 1976, půjde do amerických kin 17. srpna, v českých by se měl objevit 1. listopadu.

Whitney zpívá pro muzikál Sparkle

Vítězka americké televizní soutěže American Idol Sparksová v neděli večer na počest zesnulé kolegyně zazpívala její nejslavnější píseň I Will Always Love You z filmu Osobní strážce při udílení hudebních cen Billboard Music Awards. Dcera zesnulé zpěvačky Bobbi Kristina Brownová se neubránila slzám.

Líbí se vám poslední píseň zpěvačky Whitney Houston pro film Spakle?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 úterý 12. června 2012. Anketa je uzavřena.

Ano
Ano 162
Ne
Ne 111

Whitney Houston utonula ve vaně hotelové koupelny v Beverly Hills v předvečer letošního udílení cen Grammy. K úmrtí mohla přispět její srdeční choroba a užívání drog.

,