Tomáš Hrbáček z Harleje a Olda Říha z Katapultu (Votvírák, Milovice, 17. června...

Tomáš Hrbáček z Harleje a Olda Říha z Katapultu (Votvírák, Milovice, 17. června 2017) | foto: ČTK

Jak se líbil Votvírák? Oznámkujte festival, kde zahrál Harlej i Žbirka

  • 0
Víkend na milovickém letišti patřil muzice, a to napříč žánry. Festival Votvírák podle pořadatelů navštívilo čtyřicet tisíc lidí, kteří mířili na kapely Krucipüsk, Harlej, Team nebo Mandrage. Do čtvrtka můžou návštěvníci přehlídky v anketě iDNES.cz rozdávat známky.

Známkujte festival Votvírák

Hudební přehlídku můžete hodnotit zde

Miro Žbirka (Votvírák, Milovice, 17. června 2017)

Votvírák, který patří k nejnavštěvovanějším hudebním festivalům v Česku, v pátek zahajovala jména jako Ewa Farna, Xindl X nebo Mandrage.

V sobotu potom došlo na silný slovenský blok. Představil se Miro Žbirka, Pavol Habera s Teamem i skupina No Name. Na hlavním pódiu se představil i Jaroslav Uhlíř nebo kapela Wohnout.

Na vedlejší stage mohli návštěvníci zajít na vystoupení kapel Abraxas, Krucipüsk, Katapult či Harlej. Poslední jmenovaná na Votvíráku křtila svou aktuální desku Hodný holky zlý kluky chtěj, kmotrem se stal Olda Říha z Katapultu.

Na hiphopové scéně se po oba dva dny vystřídala jména jako Prago Union, Pio Squad, Sodoma Gomora, Marpo & Troublegang nebo Vec. Celý program festivalu v noci na neděli uzavřela skupina Totální nasazení.

Votvírák je součástí seriálu velkých letních hudebních festivalů, pro něž můžou jejich návštěvníci a čtenáři iDNES.cz hlasovat, respektive je známkovat. Známky se udílejí jako ve škole od jedničky do pětky ve dvou kategoriích – „hudební program“ a „zázemí a služby“.

Známkování bylo spuštěné se začátkem festivalu a potrvá i po jeho skončení až do čtvrtka 22. června do 14 hodin.