Jana Kirschner a Vojtěch Dyk

Jana Kirschner a Vojtěch Dyk | foto: Vladimír Šimíček

VIDEO: Jana Kirschner a Vojtěch Dyk představují společnou píseň

  • 0
Dva výrazné hlasy, dvě výrazné hudební osobnosti. Jana Kirschner a Vojtěch Dyk chtějí prostřednictvím skladby Na okamih předat pozitivní poselství.

Píseň Na okamih je dialogem dvou lidí, kteří sice touží po vzájemné blízkosti, ale z mnoha důvodů se jim to ne vždy daří. Videoklip režíroval Juraj Johanides, přičemž jeho důležitou součástí je rozkvetlá kytice, která postupně ztrácí svoji krásu a odkvétá. Stává se tak jakousi metaforou vztahů, každodenních bojů, ale i usmíření.

„Původně jsem měla s touto písničkou jiné plány, chtěla jsem ji vydat před Vánoci. Nebyl ovšem čas se zastavit a dokončit ji, takže vyšla až v první jarní den,” říká Jana Kirschner a dodává: „V posledních dnech mám pocit, že lidé zoufale potřebují slyšet něco pozitivního, alespoň kousek dobré zprávy.“

A proč zrovna spolupráce s Vojtěchem Dykem? „Vojtěch je skvělý člověk a muzikant, má jeden z nejkrásnějších hlasů, které znám. Zavolala jsem mu a on souhlasil. Nahráli jsme písničku plnou nostalgie, ale i naděje, která se hodí právě do těchto dní a týdnů,” uzavírá Jana Kirschner.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.