Věčně mladá Cher má další desku

  • 7
Stálice populární hudby Cher patří k nejúspěšnějším ženským hvězdám současného zábavního průmyslu. V listopadu vydává Cher další sólové album nazvané Living Proof. Deska obsahuje z FM rádií známou píseň The Music´s No Good Without You, která je zároveň také prvním singlem. Vedle tohoto hitu obsahuje album dalších jedenáct skladeb.

Album Living Proof se natáčelo v Londýně a Los Angeles. Toto album je první deskou, kterou Cher vydává poté, co před třemi lety rozpálila celý svět klasickou nahrávkou Believe. Tento singl získal tři nominace Grammy a ve Velké Británii je to stále nejprodávanější singl všech dob v ženské kategorii. Předloni přijela Cher do Prahy, aby převzala zlatou desku za patnáct tisíc prodaných nosičů alba Believe.

Ve čtyřiceti letech vypadala slavná americká zpěvačka Cher (vlastním jménem Cherilyn Lapiere Sarkisian) na dvacet, v padesáti sotva na třicet. Od té doby se zdá, že dnes pětapadesátiletá hvězda koncertních pódií a filmových pláten snad vůbec nestárne.

Cher se vedle hudby věnuje i filmu. V pětaosmdesátém získala cenu za roli ve snímku Maska na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes a o dva roky později přebírala dokonce Oscara za hlavní ženskou roli ve filmu Pod vlivem úplňku. Její alba se začala prodávat (a dodnes prodávají) ve statisícových nákladech.

Booklet CD Cher Living Proof, (c) 2001.

Zpěvačka a herečka Cher

Obal CD Cher Living Proof, (c) 2001.