Diskuse k článku

RECENZE: Vojta Kotek s kapelou hraje poctivý starý bigbít, který potěší

První nahrávka rockové kapely TH!S, která se rozhodla jít na to „postaru“, odráží toto odhodlání na všech frontách. Šestipísňové EP je poměrně luxusně vypravené – s výřezem na titulu, vlepeným bookletem o šestnácti stránkách a fotkami na černém pozadí je to věc, jaká se dnes už moc nevidí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M88a77r11t74i57n 11S35k69á69l72a 8104707338548

Půjdu trochu proti proudu, ale mně se to líbí. Je jasný, že nikam neproniknou, potenciál na hity nemají a doba tomuhle stylu hudby moc nepřeje, ale jsem rád, že nějaká kapela konečně hraje normální poctivej rock. A solidně. Viděl jsem je naživo jednou nebo dvakrát a bylo to fajn.

0/0
12.1.2018 12:55

V42l94a45d51i78m79í34r 85J45e62s62e46n32i84c44k87ý 9618118695760

Poctivý starý bigbít, cha! ;-D Dnes už může nesmysly na internetu plácat kdekdo. Nehodnotím kapelu, ale autora článku, pro kterého platí slova pana Schmitzera.

+2/0
12.1.2018 10:58

V87l85a48d29i30m97í91r 13J26e30s25e70n87i53c10k54ý 9298498975760

...jen bych dodal, že ta muzika sama o sobě je v pohodě, kytar a bubnů není nikdy dost a má to drajv. Jen jsem chtěl říct, že starej bigbít zněl fakt jinak ;-)

0/0
13.1.2018 18:10

R27a35d24k63a 52F71u65k46s18o68v12á 9325810467161

Tak jsem to projela na Spotify a chválím. Šlape jim to. Ikdyz Dance mě baví nejmíň.

0/0
12.1.2018 0:00

J23o73s46e58f 75S62o13v70a 1747744198458

Kdy mám čekat recenzi na tuto kapelu? http://bandzone.cz/therockles?at=news&cd=1

+1/0
11.1.2018 22:58

Z77d64e93n89ě83k 83K44o62ř33í43n75e62k 6821894331100

Bohužel. Až ji někdo na idnes zaplatí, tak tu možná bude.

0/0
12.1.2018 9:41

D92a47n78i64e74l 78S63c94h53n86i93t16z51e59r 5141284731176

A co toma být za kapelu? Kliknutí na google nic nenašel.

0/0
12.1.2018 20:13
Foto

Z70d56e34n83ě67k 69K58o12u39d59e90l55k35a 7749681659904

Miluji jejich hit Láska je jako písnička.... Nejlepší Skvrňanská kapela Ever!!!

0/0
13.1.2018 10:13

T20o10m40á81š 82H21r17a94b76e41c 2848584151699

marný to není, ale taková pop rocková rádiovka. jestli citujou grohla a motorhead, tak musí trošku přidat. těch 70 je docela odpovídajících.

0/0
11.1.2018 20:53

J68a90n 35S65l48á42m33a 5874752343241

Jirka Schmitzer ;-DR^, dam ti kilo, ale at se na to vy se rou

+1/0
11.1.2018 20:46

M86a17r68t78i27n 37B25u41s58i72d45e90a 4943630

Teda ten zpěvák je fakt dobrej.,.R^

+3/0
11.1.2018 20:16

J60a56r51o82s21l52a42v 70O67b65e89š86l41o 8455763246853

starej poctivej bigbít mám rád, ale tohle je velká bída.

+8/−1
11.1.2018 18:37

F85e53r74d24í42n89a67n61d 10Z35i84l69c78h72e37r 7736190952596

Schmitzer má pravdu..

+8/−1
11.1.2018 17:23
Foto

P21e45t43r 62D55v31o26ř81á46k 9804593102545

"Poctivý starý bigbít"...? No . . . nevím, pod tímto pojmem si představuji něco jiného. A nejlepší je Jirka Schmitzer R^

+8/0
11.1.2018 17:01

L72a28d70a 75N62o73v92a94k 4502563367

kde dole...? Nic tam nemam.. jen reklamu na vysavač se slevou 65%:-P

0/0
11.1.2018 16:40

L82a63d97a 40N90o80v89a81k 4342413797

patří níže..

0/0
11.1.2018 16:42

F32i39l32i57p 41S94t18a18r60z55i61n65s97k12ý 3195632807236

V recenzi jsem nenašel v podstatě žádnou negativní kritiku a hodnocení je 70%. Za co je tedy těch 30% dole?

0/0
11.1.2018 16:28

M54a12r84t62i79n 63K25u39l45i90š 4646566286296

Písnička je téměř okopírovaná Just like a Teenage. Na puberťačky to zabere, ale poctivý starý bigbít? To asi ne.

+11/0
11.1.2018 16:12

M31a43r95t23i44n 67B64e84r43a94n 6949695836611

Co to je za song "Just like a Teenage"? 8-o

+1/0
12.1.2018 8:13

Najdete na iDNES.cz