Z koncertu Ringo Starr & All Starr Band, Praha, 29. 6. 2011 (na snímku Ringo Starr) | foto: Michal Sváček, MAFRA

Koncert Ringa Starra je potvrzený, v červnu skutečně vystoupí v Praze

  • 3
O pražském koncertu někdejšího bubeníka Beatles jsme psali už dříve, pražský termín se totiž objevil na jeho webových stránkách. Nyní jeho návrat do Česka oficiálně potvrdila pořádající agentura Pragokoncert. Vstupenky do pražského Kongresového centra půjdou do prodeje v pondělí.

Pro fanoušky Beatles je to událost. Po loňském koncertu Paula McCartneyho se do Česka vrátí zbývající žijící člen slavné kapely. Ringo Starr v pražském Kongresovém centru poprvé vystupoval v roce 2011, na stejné místo se vrátí i 19. června 2018. V Evropě nevystupoval šest let.

Starra bude doprovázet jeho All Starr Band, což je skutečně hvězdná kapela. Aktuálně v ní hrají Colin Hay z Men At Work, Graham Gouldman z 10cc, Steve Lukather ze skupiny Toto, klávesista Gregg Rolie, jenž hraje s Carlosem Santanou, saxofonista Warren Ham spojený s kapelou Kansas a Olivií Newton - Johnovou a bubeník Gregg Bissonette, jenž hrál třeba s Joem Satrianim nebo Bee Gees.

Je známo, že Ringo Starr svým spoluhráčům dává hodně prostoru, takže zazní i jejich hity. Posluchači samozřejmě budou čekat na pecky jako Yellow Submarine, With A Little Help From My Friends, Photograph či It Don’t Come Easy. Zazní také písně ze Starrovy aktuální desky Give More Love.

Vstupenky na koncert půjdou do prodeje v pondělí 18. prosince ve 12 hodin v sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream a Ticketlive a budou stát od 1 590 do 4 590 korun. K dispozici budou také speciální VIP balíčky obsahující exkluzivní místa k sezení. Koncert pořádají Pragokoncert Bohemia a Patrik Kohut.

19. června, , All-Starr Band (Kongresové centrum Praha)