Štáb klipu Dokonalý zločin kapely Polemic

Štáb klipu Dokonalý zločin kapely Polemic | foto: archiv kapely

VIDEO: Marko Igonda hraje hlavní roli v detektivním klipu kapely Polemic

  • 0
Dokonalý zločin. Tak se jmenuje nové video slovenské skupiny Polemic. V tomto případě ovšem nedošlo ke zcizení nějakého movitého majetku, nýbrž srdce. Pachatelem byla žena, která pak beze stopy zmizela.

„Je to příběh, který ze svého života poznají asi všichni kluci i muži. Zápletka, jakou by napsala Agata Christie,“ říká s úsměvem autor textu Peter „Petko“ Opet.

Hlavní roli v klipu zahrál oblíbený slovenský herec Marko Igonda.

„Vždy rád podpořím slovenské kapely a slovenskou hudbu. Je to pro mě čest, že jsem mohl účinkovat na naší scéně i v tomhle žánru,“ říká herec známý například z filmů Restart, Hodinu nevíš, Milenci a vrazi nebo nejnověji z thrilleru Sviňa.

Po jeho boku se objevila slovenská divadelní, filmová a televizní herečka Marta Maťová, kterou mohou fanoušci znát z filmů Amnestie nebo Šťastný nový rok.

„Marko je charismatický herec, který se fantasticky zhostil své role a výborně ho přii tom doplnila herecká kolegyně Marta Maťová. Jsme rádi, že naši nabídku přijali, z jejich výkonů jsme nadšení,“ dodává zpěvák Braňo „Bejzo“ Bejza. Režie videoklipu se ujal Martin Gonda, jehož krátkometrážní film Pura Vida byl minulý rok uveden na mezinárodním filmovém festivalu v Cannes.