VIDEO: Nežrat, shodit. Aspoň deset kilo, radí Petra Černocká dceři

  • 27
Bára s Léňou pokračují ve své mateřské krasojízdě. Po klipu k písni Laktační psychóza, který zveřejnily ve chvíli, kdy se hlásily do pěvecké soutěže, je tu pokračování s názvem Vylitá. A zpívá se v něm logicky o neúspěchu. Jako speciální host se představuje Bářina maminka, tedy rapující Petra Černocká.

"Vylili mě. Kdybych nekojila, tak se taky vyleju," zní hned v úvodu písně, s níž členky skupiny Yellow Sisters Lenka Jankovská a Bára Vaculíková navazují na úspěšnou melodii Laktační psychóza.

Z klipu Vylitá

V dalších slokách pak popisují, jak se smířily s neúspěchem v soutěži Hlas ČeskoSlovenska, kam se obě přihlásily. Jako lék zvolily dovolenou v Egyptě, kde si kromě nálady chtěly vylepšit i figury. "Sice mám all inclusive, žrádla plný stoly, ale já se nenapiju ani lehký coly," rapuje Léňa.

V tu chvíli se na "scéně" objevuje babička s dobrými radami, a to přímo Petra Černocká. "Nežrat, shodit. Aspoň deset kilo. Nepřehnat to, aby něco zbylo," radí dceři Báře i její kamarádce, jak uspět s dalšími plány.

"Je to čupr holka, i když má už šedesát. Na ty její rady tedy budu hodně dbát," shoduje se duo a odvážně se hlásí do soutěže krásy.

Stejně jako Laktační psychóza i Vylitá se objeví na chystaném albu s pracovním názvem Mateřská.com. Vznikla kvůli němu i garantovaná sbírka. "Pokud vybereme do konce května 2012 celkem 200 tisíc korun, tak album natočíme a každému, kdo přispěje alespoň 100 korun a uvede svůj e-mail, pošleme desku poštou s podpisem a připravíme další překvapení," uvádějí interpretky.

Bára a Léňa z Yellow Sisters v klipu Vylitá

Zatím se podařilo vybrat přes 40 tisíc korun. "Když se nám to nepovede, nejprve zkusíme prodloužit termín. A kdyby to nevyšlo ani pak, vrátíme lidem peníze," řekla iDNES.cz Vaculíková a prozradila, že se chystá další klip.

"Rádi bychom k natáčení písně Gangsta matka přizvaly naše fanoušky. Až bude vše aktuální, zveřejníme informace na stránkách Mateřská.com, Yellow Sisters i na Facebooku," dodala.