Habera a Team vyrazí na turné. Na jaře je čeká dvanáct českých hal

  • 4
Pavol Habera a skupina Team se vrací na česká pódia. Turné zahájí 18. května 2019 v Třinci a vrcholem šňůry bude koncert v pražské O2 areně, který se uskuteční 9. června. Celkem u nás odehrají dvanáct koncertů. Vstupenky na pražské vystoupení jdou do prodeje ve čtvrtek.

Pavola Haberu zažila beznadějně vyprodaná O2 arena naposledy v červnu 2016. Tehdy Team ohromil skvělou show, kterou si v ničem nezadal s předními světovými interprety. Na koktejl výpravné scény, poctivé a kvalitní muziky, pestrobarevných projekcí i Haberova ostrovtipu se fanoušci mohou těšit i tentokrát.

Vstupenky na Ticketportal.cz

Skupina Team je pověstná tím, že s koncerty šetří. Když už však vyrazí na turné, stojí to za to. Proto i nejnovější šňůře předchází několikaměsíční příprava.

V roli předskokana se představí Peter Cmorik Band, jehož frontman je několikanásobný vítěz slovenského Zlatého slávika. Do povědomí veřejnosti se dostal vítězstvím v soutěži Slovensko hledá Superstar v roce 2006. Dosud vydal čtyři alba, české publikum ho zná i díky spolupráci s Ondřejem Brzobohatým.

Vstupenky na pražský koncert budou k dostání od 11. října od 9 hodin v prodejní síti Ticketportal.

V prodeji budou i exkluzivní VIP balíčky. Jejich majitelé se mohou těšit na welcome drink i osobní setkání se skupinou, která jim na památku věnuje mimo CD a tričko i podepsaný plakát. Pořadatelem pražského koncertu je Bestsport.