Ozzy Osbourne hrál v Praze naposledy loni s Black Sabbath

Ozzy Osbourne hrál v Praze naposledy loni s Black Sabbath | foto: Tomáš Krist, MAFRA

Ozzymu Osbournovi bude v Praze v červnu předskakovat i Johnny Depp

  • 42
Rocková legenda Ozzy Osbourne oslaví příští rok velkým světovým turné pět desetiletí na hudební scéně. Na pražském Letišti Letňany se fanouškům představí 13. června 2018. Hostem turné bude superskupina Hollywood Vampires. Vstupenky jdou do prodeje ve středu 9. listopadu.

Hudební ikona a bývalý zpěvák britské hardrockové kapely Black Sabbath příští rok oslaví výročí padesáti let, kdy vystupuje.

S kytarou přijede Johnny Depp

...a také legenda Ozzy

Vyrazí na Farewell World Tour, které se nejspíš protáhne až do roku 2020 a bude zřejmě poslední, jež Ozzy Osbourne podnikne. Turné zahájí koncert v Mexiku v květnu příštího roku a na Letiště Letňany v Praze dorazí 13. června.

„Lidé se mě stále ptají, kdy že to půjdu do důchodu,“ říká Osbourne. „Tohle bude moje poslední světové turné, ale nemůžu říct, že ještě tu a tam nevystoupím.“

Kapelu Hollywood Vampires tvoří Joe Perry, Johnny Depp a Alice Cooper

Neméně zajímavý bude i host turné, tedy kapela Hollywood Vampires, kterou založil Alice Cooper a spolu s ním v ní hraje kytarista Aerosmith Joe Perry a na další kytaru herecká hvězda Johnny Depp. Superskupina vznikla v roce 2015, oslavuje své rockové vzory 70. let a vydala eponymní album, na němž si zahostovali Paul McCartney nebo Dave Grohl.

Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od 9. listopadu v sítích Ticketpro a Ticketportal v cenách od 1 490 do 1 950 korun.

19. června, , Ozzy Osbourne, Hollywood Vampires (Letiště Letňany)