Sobota 18. ledna 2020, svátek má Vladislav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Sobota 18. ledna 2020 Vladislav

Diskuse k článku

RECENZE: Mistr hororu Marilyn Manson šířil místo děsu spíš trapnost

Oddaní fanoušci se na nedělním koncertu zpěváka Marilyna Mansona v pražské Tipsport Areně sice očividně dobře bavili, jeho show však měla k dokonalosti hodně daleko. Začala pozdě, trvala jen něco málo přes hodinu a zoufale jí chyběl tah na branku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P75a10v85e81l 98O10s28i41n22e70k 4194357772237

Byli jste vůbec na tom koncertu? Píšete tu hrozný sračky, ten koncert byl úžasný, ještě teď se z něj vzpamatovávám...

+1/0
27.11.2017 1:06

K38a31r84e21l 90U82r11b95a82n 2644634881869

Tak autor článku poslouchá Michala Davida, tak se nedivím, že se mu to nelíbilo..

+1/0
23.11.2017 9:55

O55d48s72t40r11a21n55ě87n55ý 14U10ž48i97v92a43t84e24l

Uživatel požádal o vymazání
+1/−1
22.11.2017 21:38

I40g59n40á63c 34M67r82k18v82i17č91k98a 2898982439465

tohle má nějaký fanoušky?

+2/−1
22.11.2017 20:05

L38e53o66š 32E45x94n75e11r 4416495746802

Naneštěstí ano... ;-(;-(;-( (Můj syn je jedním z nich. ;-(;-(;-( )

0/0
24.11.2017 11:22

K21a51r83e18l 61N96o49v32o39t56n91y 6239151579915

Hnatek v hudbe je to stejne, co Spacilova ve filmu Rv

0/0
21.11.2017 16:51

P38a47v94e56l 23Š10e14b61e63s88t28a 4912948645648

Řekl bych, že začátek článku - Oddaní fanoušci se na nedělním koncertu zpěváka Marilyna Mansona v pražské Tipsport Areně očividně dobře bavili - je nejdůležitejší. O to jde, aby se bavili fanoušci. Jestli se to líbilo, nebo nelíbilo Hnátkovi, to je jaksi podružné...

A tím bych to uzavřel :-)

+6/−3
20.11.2017 16:44

J61i91ř27í 17K37o71c65u17r89e38k 6115934235978

Mistr hororu? Kim Bendix Petersen, když už!

0/−1
20.11.2017 16:29

M96a74r18t39i46n 82S72e92d54l28á66č20e46k 1320539710784

Tohohle kašpara jsem nikdy nepochopil a pokud ho snad někdo někdy nějakým záhadným omylem řadil skoro až k metalu, tak mě to vyloženě uráželo...8-o8-o8-o

+17/−2
20.11.2017 12:33
Foto

P57e36t73e91r 39S30t87u49d64e66n81í87k 4655846979206

On to o sobe vi a otevrene priznava, ze dela sou pro penize.

0/0
20.11.2017 23:11

Z47b65y91n53ě82k 65M27e80z88e98r72a 7881707606

Hele, a co takhle poslat někdy na koncert někoho, koho muzika opravdu baví?

+7/−3
20.11.2017 12:12

P29a84v46e65l 32Š45e85b33e14s44t86a 4502958285168

Koho by nenaštvalo jít do prace v neděli večer, pak se muset vymotat domů a do noci smolit článek do novin :-) Tak jim to natřel :-)

Někdy mám pocit, že ty recenze jsou negativní schválně, aby se čtenáři rozhořčili v diskusi a zajistili tak klikatelnost :-)

+4/−4
20.11.2017 12:32

O21d65s61t80r21a35n83ě87n79ý 34U73ž70i56v20a50t31e25l

Uživatel požádal o vymazání
+9/−16
20.11.2017 11:13
Foto

F60i92l15i61p 12J29a29r75a74b 1613417860187

Nesmyslná generalizace.

+22/0
20.11.2017 11:27

P95e25t30r 62L81e87h16n36e88r48t 2937105578846

Jak jste na tohle přišel probůh? Nezlobte se ale to je neskutečný blábol.

+7/0
20.11.2017 12:07

O96n71d25ř76e93j 93H65a34n45s34l10í58k 9626410616454

Ja jsem byl vzdycky fanousek Mansonovy hudby, ale kdyz jsem byl na jeho koncerte nekdy kolem roku 2010 (uz ani nevim kdy to bylo), tak mi to pripadalo trapny uz tehdy. Predkapely strasny, show zadna a hlasivky proste nazivo dobry nema.

+1/0
20.11.2017 12:23
Foto

F60i32l56i91p 26J77a54r35a57b 1673437190347

Nebyl to ten legendární drogový dýchánek na brněnském Velodromu?

+1/0
20.11.2017 14:05

J14a65n 67R12i71c43h77t12e45r 5632922243405

Předpokládám, že jste Čech a vycházíte ze svých oblíbenců.

Nicméně jistě nereprezentujete "všechny" české posluchače, věřte mi;-)

+1/0
20.11.2017 14:12

T89o84m37á80š 39V52e94r36n12e43r 1775114927805

Tak to je dobrej blábol...

+2/0
20.11.2017 15:38

J93i69ř51í 45K36o31c25u21r30e43k 6895604695278

CTM? VsHzP. SNTZ. Kdybys měl aspoň nejěké povědomí, na co lidi chodí, tak bys takovou kravinu nenapsal.

0/0
20.11.2017 16:23

K66a57r85e91l 98M12a46c64a50k 1307853136669

Manson to, horem pádem, nepřežil...

+1/0
20.11.2017 11:09

J38a76r63o34s34l69a50v 96D18o74š22e56k 7869188734734

Tak koukám, že chlebíčků a píva pro "novináře" připravili pořadatelé málo, tak jim to Vašík Hnátků nandal!

+8/−3
20.11.2017 10:56

P16a46v48e90l 34Š18e44b85e90s18t92a 4772568145118

Show začala pozdě? A ono bylo někde napsáno, v kolik Manson začne? Jestli v devět, no tak to je ovšem hrůza, že začal ve 21:08, za to ho minálně popravit... Že vzadu moc neviděli? No nevím, stál jsem poměrně vzadu, páč už ty kotle pro mě nejsou a viděl jsem dobře. Hrál 14 válů, podle mě klasický set. Jasně, 3,5 hoďky, jako v létě na GnR to nebylo, ale taky to mohl odpískat úplně... Za mě slušný koncert.

Ovšem organizace ve Sportovce opět na přesdržku. Kdybychom si nevšimli, že urychleně otevřeli vchody na levé straně, tak tam stojíme ještě teď...

+16/−3
20.11.2017 10:49

B25á49r27a 58Š81t53v79e64r36á10k76o69v48á 1209797511245

V porovnáním s posledním koncertem v Lucerně to bylo perfektní... Čekání, pomlky, absence obrazovky...ano, to je jedna věc. Ale atmosféra, zpěv, kapela šlapala.. Spokojenost. Spíš by se měl chytit za rypák organizátor..kilometrová fronta, čekání a dlouhé pouštění návštěvníků pouze jedním vchodem...to by stálo za kritiku!

+11/0
20.11.2017 10:39

K89l75a24r48a 64P74r14u67c28h48o42v60a 9577280612708

Ja ho videla v lete v Rime (open air) a nebylo to sice spatny, ale zadna slava. Uz je proste starej a oplacanej a zdalo se mi ze ho to ani moc nebavi...

+5/−2
20.11.2017 10:13

D21a41v47i89d 25M91a61c66k83ů 8640349410741

Vašku, nesaje se ale hulí...Rv

0/0
20.11.2017 9:51

V46l79a38d50i63m27í23r 34K10a10š62p82a76r 8859613259925

a trapná je spíš ta recenze a ještě trapnější byla ta dýdžejka a jinak jsem rád, že i přes zjevný "hendicap" to dal

+8/−5
20.11.2017 9:29

V48l29a50d85i49m67í20r 76K48a74š83p61a81r 8799203799355

já odjížděl spokojenej

+6/0
20.11.2017 9:25
Foto

F52i11l62i32p 16J64a44r56a85b 1403467360417

Jaký mistr hororu?8-o Manson byl vždycky spíš provokatér.

+16/0
20.11.2017 9:19

J24i75r14k67a 70P85l22e33v60á39k 6699409866784

Klid, to psal nejakej posuk R^

+6/0
20.11.2017 9:25

O48n50d48ř28e81j 72M96u59s19i24l 9397255226854

Škatulkování - v Americe je Manson řazen do "shock rocku" k takovému Alice Cooperovi, s nímž přitom nemá hudebně společného skoro nic. Fakt je, že pokud opravdu koncert trval jen něco málo přes hodinu, mohla to být dobrá provokace a snad i onen kýžený "šok". Jenže jak řekl Till Lindemann - Dnes už můžete někoho šokovat tak maximálně tím, že si na pódiu uříznete ruku. Jenže to můžete udělat maximálně dvakrát.

+16/0
20.11.2017 9:29
Foto

F50i92l81i78p 39J21a42r68a84b 1773227480927

Já si nemyslím, že Manson je od toho Coopera hudebně zase tak daleko (o image ani nemluvě). Sice má jiný zvuk, ale jinak jsou to taky v podstatě přímočaré rockové písničky, dobu experimentování má už dávno za sebou.

+2/0
20.11.2017 10:56

O23n29d50ř32e62j 75M77u65s17i45l 9917285536684

On hlavně Cooper sám sebe nebere nijak vážně, dávno pochopil, že je to jen legrace a rock'n'roll. Manson - teď je to s ním tak, že hraje to i toho, co od něj jeho fanoušci chtějí. Vlastně proč ne, i když doby největší slávy jsou už taky asi pryč.

+1/0
20.11.2017 11:09
Foto

F27i26l94i53p 40J70a98r46a20b 1463877600567

Tak Manson byl taky vždy dost nad věcí, on v civilu samozřejmě není takový magor, jak se prezentuje na pódiu.

Jinak se bez mučení přiznám, že mi ty jeho novější pecky, jako třeba "Killing Strangers" nebo "Deep Six" (novou desku jsem ještě neslyšel) sedí víc, než přelomový "Antichrist". A "Mechanical Animals", kterou od něj považuji za nejlepší, tvoří skoro z poloviny regulérní rádiové hity.

0/0
20.11.2017 11:26

R66o16b80i62n 49Ž69i34ž13k45a 2898734176626

No viděl jsem je oba naživo letos krátce po sobě a byla to tedy dost stejná hrůza... :-) i bez toho bych s jejich podobností souhlasil. I když Cooper je pro mě dost muzikálnější, respektive má větší cit pro hit.

Pěkná ilustrace je, že největší Mansonova pecka je cover, naopak víc zcoverovanejch písní než Cooper má snad jen Bob Dylan.:-)

0/0
22.11.2017 10:03

J46i18ř84í 84K45o86c21u67r73e51k 6685824685178

PS: Pohřeb Bruce Dickinsona, když na pár let odešel od Iron Maiden. Ano, sekali mi tam ruce a nakonec mu uřízli hlavu. Raising Hell se to jmenuje.

+1/0
20.11.2017 16:27

P32a24v81e40l 85K74o24v30a98n11d63a 3380774834

takže lepší sedět doma a pustit si jůtůb:-P

+1/−1
20.11.2017 9:15

J44i23n79d14ř79i33c18h 61H38r34a60d51e72c44k98ý 6415399932662

nebo louskat buráky...;-D

+6/0
20.11.2017 10:18

Najdete na iDNES.cz