Davy školaček šílely u Óčka, do televize přijela dvojčata Marcus & Martinus

  • 39
Norské duo šestnáctiletých jednovaječných dvojčat je světovou popovou senzací. Ve čtvrtek Marcus & Martinus měli vystoupit v pražské Tipsport areně jako hosté amerického zpěváka Jasona Derula. Koncert ale byl z bezpečnostních důvodů zrušen. Odpoledne přišli do živého vysílání televize Óčko. U jejího sídla je čekaly davy mladičkých fanynek.

„Fanoušci dua Marcus & Martinus před měsícem málem zbořili studio. Jenom jsme oznámili, že budeme soutěžit o vstupenky na koncert, objevil se tam dav s transparenty, začali zpívat a bušit na okna. Teď když budou kluci živě ve studiu? Čekám masakr!” předpovídal Honza Řičař, moderátor hitparády Óčko Chupa Chups Chart.

Té norští bratři často kralují a ve čtvrtek po 15. hodině přišli na živý rozhovor. Repríza pořadu se bude vysílat v neděli v deset hodin dopoledne.

Repríza v Óčku!

Hitparádu, kde byli živě jako hosté Marcus & Martinus, můžete vidět v repríze v neděli v 10.00.

Před studiem Óčka v Praze na Smíchově se už od poledne srocovaly fanynky. Postupně jich dorazilo až ke dvěma stovkám. U mediálního domu AMC o sobě dávaly hlasitě vědět, na své idoly čekaly s nastraženými mobily a některé se neubránily slzám štěstí, už když je spatřily přes skleněné stěny studia.

Nakonec je obě mladé hvězdy přišly na chvíli pozdravit i před studio.

Marcus & Martinus ve vysílání mimo jiné také představili svou novou knihu Náš příběh, o kterou budou moci fanoušci soutěžit na letošním Fabia Youfestu 3. listopadu na Výstavišti v pražských Holešovicích.