Madonna kvůli „nesmírné bolesti“ zrušila víkendové koncerty v Bostonu

  • 15
Zpěvačka Madonna zrušila kvůli nespecifikované „nesmírné bolesti“ tři koncerty v rámci turné Madame X, které měla naplánované na tento víkend v Bostonu. Jednašedesátiletá královna popu to oznámila na Instagramu. Už v říjnu musela zpěvačka zrušit jeden koncert kvůli problému s koleny.

„Prosím promiňte mi tento neočekávaný zvrat událostí. Každonoční vystoupení mi přinášejí tolik radosti a jejich rušení je pro mě svým způsobem trest, ale bolest, kterou v tuto chvíli cítím, je nesmírná, a musím si odpočinout a uposlechnout nařízení lékařů, abych se mohla vrátit silnější a lepší a pokračovat s vámi se všemi v turné Madame X,“ napsala popová legenda.

Zrušeny byly sobotní, nedělní a pondělní koncerty v bostonské síni Wang Theater.

Už v říjnu Madonna kvůli problémům s koleny zrušila jeden koncert a omluvila se za to na instagramu. Od 12. září je zpěvačka na turné Madame X ke svému 14. studiovému albu stejného názvu. Deska vyšla v polovině června.

Turné potrvá do 4. března příštího roku a mezi jeho chystanými zastávkami jsou ještě například Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Lisabon, Londýn a Paříž.

,