Lucie Bílá v klubu Doupě

Lucie Bílá v klubu Doupě | foto: Rádio Impuls

Lucie Bílá zazpívá na Rádiu Impuls šansony a muzikálové hity

  • 1
Další koncert ze série Živááááky si na středeční večer pro své posluchače přichystalo Rádio Impuls. Záznam akustického vystoupení Lucie Bílé z hudebního klubu Doupě odvysílá 25. března od dvaceti hodin, k poslechu bude také na webu rádia.

První dáma české populární hudby se koncertem představila ve své nejkomornější poloze. V intimním prostředí pražského klubu Doupě zahrála jen za doprovodu svého dvorního spolupracovníka, klavíristy Petra Maláska.

Pro svůj recitál připravila směsici šansonů, zahraničních a domácích muzikálových hitů a evergreenů. Chybět nemůže ani slavná píseň Hallelujah Leonarda Cohena, kterou do češtiny jako Desatero se souhlasem autora přetextovat Pavel Vrba.

Fanoušci Bílé uslyší také Gershwinovu Summertime nebo oblíbené muzikálové skladby jako Most přes minulost či Jsi můj pán. Jako překvapení si zpěvačka přichystala píseň Vyznanie od Mariky Gombitové, která pro ni byla v začátcích kariéry velkým vzorem.

“Ráda křičím, ale ráda zpívám i potichu. Ráda se směju i brečím. Líbí se mi barevnost a střídání dvanácti kabátů,” říká Lucie Bílá ke svému recitálu.

Akustický koncert dvacetinásobné zlaté slavice mohou zájemci od dvaceti hodin poslouchat nejen ve vysílání Rádia Impuls, ale také na jeho webových stránkách.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.