Čtvrtek 28. května 2020, svátek má Vilém
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 28. května 2020 Vilém

Diskuse k článku

RECENZE: Lindemann odehráli z......ě zábavný koncert

Till Lindemann a Peter Tägtgren nezklamali a přivezli, co slíbili. Nadupaný industriální rock a samozřejmě řádně perverzní a chlípné videoprojekce, kvůli nimž bylo jejich vystoupení do osmnácti nepřístupné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J13á58n 97H54r57o65n82s34k51ý 7916301115339

co lepsieho si priat ako diskutovat v i-novinach a sledovat ako noviny pouzivaju vyrazy v nadpsioch, ktore nas ostatnych pri ich pouziti v diskusii stoja 5 hodin na tvrdo na samotke ;-D asi taky ten vychovny efekt: Quod licet Iovi, non licet bovi

0/0
14.2.2020 10:31

M29i43c72h14a63l 97K42v92a27k 1189119291195

;-D;-D;-Dto video je hegeš, nechapu hnupy co na koncerte vytahujou mobily aby si v priserne kvalite nahrali pisnicku, kdyz i (nejen) na youtube sou kvalitni krasne koncerty v HD a se spickovym zvukem, jinak teda fakt zabavny musi byt na koncerte sedet, kdyz to neni symfonicky orchestr, tak je to hrichRv

0/0
13.2.2020 8:57

M54i84l79o16s85l20a81v66a 54N48o10v44á47k90o22v90á 2733676420122

Proti gustu žádný dišputát. Otázkou je, co nabídne příště..aby byla podívaná ještě zvrhlejší...Další otázkou je : jak by byl vnímán koncert bez těch videoprojekcí. Jenom hudba.

+1/0
12.2.2020 8:22

J38o98s32e56f 61Š76v65e67c 6385846504963

To iDnes TV natáčela záznam koncertu na mobil? 8-o (viz video)

0/0
11.2.2020 16:52

R34a47d20e96k 54J44a15h20o29d65a 3733942724693

detailních záběrů na stydké pysky propíchnuté piercingem, zajímavá to projekce, to tam běželo nějak ve smyčce nebo se žádný ten obrázek neopakoval?

0/0
11.2.2020 11:42

R26a17d29e12k 53J50a67h27o80d55a 3623322534183

P.S.: Vytečkovaný vulgarismus není vulgarismem o nic míň než ten nevytečkovaný.

Zdroj: https://redakcni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=317826

+4/0
11.2.2020 11:38

R53a23d37e69k 97H12o19r98á79k 1247466382626

Taky jsem byl kdysi za tečkování pranýřován samotným Bangou a pak jsem v jeho blogu jej samotného nachytal při užití vulgarismu... Když jsem na to tehdy poukázal, aspoň uznal svou chybu v diskuzi. Ale už je to dávno.

+2/0
11.2.2020 11:09
Foto

J31i81ř71í 35K37a82r91b60a58n 8474362400987

Už vím proč je dobré číst i články. Nejdřív jsem juknul na obrázky a fakt jsem nevěděl proč jsou všichni natřeni vápnem. Pak jsem si přečetl článek a jupí, už vím - to je mrtvolné nalíčení ;-D

+2/0
11.2.2020 10:52

J38a16n 66C64o44n31s90t95a66n15t37i13n 1952691593260

myslím, že by Lindemann čuměl jak puk, že se v diskuzi pod článkem o jeho koncertu nejvíc objevuje fňukání, jak frantíka smázli a pepíček tu přitom píše takové tfuj tfuj titulky. neuvěřitelné ;-D

+3/0
11.2.2020 10:43

R36a14d65e25k 87J46a45h18o29d35a 3483602574943

Myslím že Lindermann by souhlasil že lidi nejsou mazaní za použití peprnějších výrazů,navíc často slangově a ne jako urážka, jako "zadní část těla" "lichokopytník přežvykující trávu" "lichokopytník přežvykující trávu co nemůže mít malý lichokopytníčky" "oficiální slovo označující duševně slabšího jedince používáno slangově pro označení člověka chovajícího se jako člověk duševně slabší"

0/0
11.2.2020 11:40

J75o11s39e97f 73Š12v42e24c 6795246464653

Věděl jsem, že nejdu na Mareše či L.Vondráčkovou... jak hlásají reklamy na aréně!

Za mne 100%. Každému podle jeho gusta.

Jinak... vyprodejte halu na třeba na tu výše zmíněnou Vondráčkovou 

+4/0
11.2.2020 10:31
Foto

P64a75v44e31l 40V23a42n44ě31č42e70k 4254213911701

Ma..ě se s....m do...t se k v.....u toho nad...u. :-P

+1/0
11.2.2020 10:27

P58e45t19r 82C40o48u71f39a36l 9738976954

Co ty tečky v nadpisu? Vytečkování správcům nezakazuje Vám příspěvek smazat!

+15/0
11.2.2020 10:15
Foto

J56i82ř22í 34K50a77r31b80a68n 8734962930357

Dobrá, tak odehráli zajímavě zábavný koncert, ale proč to tečkovat? ;-D

+1/0
11.2.2020 10:10

J27a22n 72J42a39r23ů85š81e41k 9838788698419

protože autor chce taky ban na 3 dny, neb má domluvené lyžování.

+6/0
11.2.2020 10:11

J16a27n 92J46a18r57ů42š26e85k 9608198178299

já tam byl a bylo to na můj vkus a přes hranu. já chápu, že jsou sexuálně aktivní ale některé scény ... no. na některé bych pustil lidi až od 40 let věku.

+3/−1
11.2.2020 10:07

M46i89r20o12s84l47a24v 56K22o35n97e95c95n59y 2219241256988

no...já to sice poslouchám též a líbí se mi to, ale asi už bych nesouhlasil, že jsou sexuálně aktivní dnes. Naopak, ti co mají potřebu to takto prezentovat patří mezi psy, co štěkají ale nekoušou. Zkrátka, že už se zmohou pouze na oplzlosti. Hudba a zpěv za mě dobrý, jejich videoklip přes čáru a všeho moc škodí.

0/0
12.2.2020 14:43

M43y63d19l70á14ř 87A32d65a48m 5614188419606

Takže když obyčejný diskutující "pleps"... - rozuměj já - o ženské která nechá své neočkované dítě trpět v tyfových křečích napíše že je "pé tři tečky á mezera bé el bé á" tak je komentář smazaný jako nevhodný.

Když napíšu že "si někdo dělá pé er dé é el" tak jsem okamžitě bannutý na 5 hodin...

ale "zet tři tečky é s háčkem" rovnou do titulku jako jo??

Upřimně diskutuju zde poměrně často a toto byly jedné dva vulgarismy které jsem za ty roky na idnes použil...

O to více mě taková sprostota dokáže nadzvednout ze židle.

+1/0
11.2.2020 9:59

R63a35d20e75k 95J70a38h98o40d55a 3833932904933

Mě dali ban za slangové použití slova "zadní část těla" které označuje zvrhlejší zábavu.

0/0
11.2.2020 11:37

Z49u21z97a30n12a 69K61u74b53á20t75o84v31á 1786293976624

No ale když já něco vytečkuju v diskuzi, tak ještě dostanu ban...

+9/0
11.2.2020 9:55

J47a79n 73J44a70r85ů82š25e52k 9858108128189

to víte, metr měří 100 cm. pro některé 150 a pro jiné 50. tak to je, nejen tady

+3/0
11.2.2020 10:08

O34l76d22a 93Z82i53n 8508406169712

A máme dva průměry, vyšší a nižší.

0/0
11.2.2020 10:48

A98n87n80a 98K10i20r48š59o79v41á 9916450245263

Všichni jsou si rovni, jen někteří jsou si rovnější.

+2/0
11.2.2020 10:21

M58a78r35t24i15n 58S83k60á72l44a 8844977728378

Kristepane, kterej umělec natočil tohle otřesný video? Pět let starým mobilem bych natočil lepší, i kdybych měl trojku v žíle. Pokud to byl autor recenze, tak věřím, že se do příště naučí aspoň najít to tlačítko se sluníčkem, které snižuje expozici, aby scéna nebyla totálně přesvětlená.

+1/0
11.2.2020 9:43

M95a74r57t32i41n 18K74ř55í88ž 9853812140147

Záběry jsou děsný, ale ještě jsem neviděl amatérské záběry, které by za něco stály. Přesto se vždycky najde řada lidí, si koncerty na mobil natáčej.

+1/0
11.2.2020 9:54

K35a30r69e26l 87N62o95v44á13č27e36k 5351575879486

Video je fakt super. Vždyť na něm neni nic vidět. Redaktoři idnes jsou fakt schopní lidé. Aspoň, že to netočili mobilem nastojato :-).

+2/0
11.2.2020 9:42

M25a46r23t12i47n 21K63ř14í83ž 9693142150517

Ten člověk je v nejlepším slova smyslu magor.

+9/0
11.2.2020 9:38

A13n88n48a 42K10i53r57š40o12v28á 9956450765913

Zaplať PánBůh za takové jedince. Bez nich by na světě nebylo tak pěkně :-)

+1/0
11.2.2020 10:19

P91e56t30r 95K83l29e36i40n52w71ä79c66h92t71e26r 9858550837

Koncert byl super. Autor článku napsal celkem klasickou recenzi kde ovšem zapomněl zmínit dvě zásadní věci. A to kvalitu ozvučení, která byla opravdu dost skvělá a nápad pořadatelů, pořádat tuto akci v menším O2 Universum který myslím měl smysl taktéž.

Co se týče vtipů tak konstatuji, že i já, i mé okolí v hale se často zasmálo.

Myslím, že dvojice autorů nám do budoucna může přinést ještě spoustu zajímavé muziky a skvělých nápadů.

Pod recenzi se podepisuji, ale nebál bych se přihodit ještě nějaké to procento navíc.

+3/0
11.2.2020 9:15

H56u53b41e24r77t 92Z34k13o40u17m23a27l 5270651702281

Než takové video, tak snad raději žádné...Rv

+8/−3
11.2.2020 9:15

P70e56t62r 72K30l85e25i71n46w76ä61c43h60t84e24r 9268710227

Tak s mobilem toho moc nevymyslíš. Pravda teda je, že na něm není vidět prakticky vůbec nic a asi by se nic nestalo, kdyby autor přihodil spíše pár kvalitnějších fotek. To by jeho telefon dal určitě mnohem lépe.

Jinak ovšem co napsal celkem sedí. Ani se nedivím, že vstup byl striktně od osmnácti a že doprovodná videa by jistě spoustu puritánů naprosto rozhodila. Kdo ovšem zná tvorbu Rammstein či přímo Lindemanna, tak zase příliš překvapený býti nemohl.

Dvojice Lindemann a Tägtgren se hledala, až se našla. Oba jsou řádní pošuci, kterým to ovšem hudebně sedí a hlavně řádně odsýpá. Do diváků muzika byla navalena bez zbytečných keců a se solidní energií.

+2/0
11.2.2020 9:21

P87e32t60r 77K78l36e71i79n88w28ä27c34h54t23e94r 9738110687

Smazat už to nejde a omlouvám se. Vůbec jsem si nevšiml fotogalerie. Takže s fotografií z mobilu beru svůj příspěvek zpět.

0/0
11.2.2020 9:28

T32o82m63á70š 38K68u77c11h41a90ř 3517551928961

Já, kdybych takové slovo napsal s tečkami uprostřed, budu smazán. Dokonce jsem byl smazán, i když jsem místo takového slova napsal jen tečky, tedy bez jakékoli nápovědy krajními písmenky a bylo zcela na čtenáři, co si tam vloží. :-P Byl jsem také smazán, i když jsem použil přesnou citaci ze známého díla v uvozovkách.

No a teď jsem mazán, i když nepoužiji žádné citlivé slovo, jen když se někomu nelíbí obsah. :-/

+4/0
11.2.2020 9:10

T55o14m77á47š 66K92u77c35h11a49ř 3957951548211

Ještě bych rád poděkoval těm cenzorům, co dříve měli "soucit" a rozum a aby mi nebrali život, tak sluníčky napráskaný nepohodlný příspěvek smazali jen jako "mimo téma". Od té doby, co zde provedl čístku náš velkomožný pán majitel, už jsou to jiní sekáči..Ti se nezastaví.. :-P

0/0
11.2.2020 9:19

M31a48r47t85i83n 54I92r88e57i27n 5930902980762

Chudinko.

0/0
11.2.2020 9:25

Virus se mění pod rukama. Přírodní izoláty se tak nechovají, vysvětluje Peková

Premium Do povědomí širší veřejnosti se molekulární bioložka a viroložka Soňa Peková z laboratoře Tilia dostala pro své neshody...

Svoboda na dvou kolech Čechy láká. Porovnali jsme nejpopulárnější skútry

Premium Skútr, to znamená hlavně svobodu pohybu namísto stání v kolonách. V porovnání s automobilem nabízí levnější a...

Mám už celé krize dost, hyperbola strachu je šílená, říká šéfkuchař Pohlreich

Premium Když vidíte sedět Zdeňka Pohlreicha v úplně prázdné restauraci Next Door v centru Prahy, kde jste si dřív bez rezervace...

Najdete na iDNES.cz