Rammstein (Eden, Praha, 28. května 2017)

Rammstein (Eden, Praha, 28. května 2017) | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Na koncert kapely zpěváka Rammstein jen od 18 let. Bude perverzní

  • 40
Na pražský koncert projektu Lindemann, v jehož čele stojí zpěvák Rammstein Till Lindemann, budou vpuštěni pouze návštěvníci starší osmnácti let. V O2 universum má jít 10. února o show plnou nahoty a sexu. Posledních několik vstupenek na vyprodaný koncert mohou exkluzivně získat uživatelé iDNES Premium.

„Dovolujeme si vás upozornit, že připravovaný koncert skupiny Lindemann bude z důvodu mládeži nepřístupného obsahu přístupný pouze osobám starším osmnácti let. Upozorňujeme, že u vstupu do areny budou probíhat kontroly dokladu totožnosti za účelem ověření věku návštěvníka,“ uvedla pořádající agentura Live Nation.

Někteří mladší fanoušci na základě těchto informací začínají prodávat své vstupenky, protože se bojí, že nebudou vpuštěni do haly.

Pořadatelé koncertů v jednotlivých zemích obdrželi ukázky z videoprojekcí, které se budou během vystoupení promítat a měli podle toho určit, od jaké věkové hranice budou návštěvníky pouštět. A očividně půjde o nadmíru kontroverzní a zvrhlou show. Z ukázek je patrné, že zpěvák Till Lindemann bude na videoprojekcích promítaných během koncertu například zcela nahý, potřený slizem a válející se na nahé ženě.

V dalších videích má být k vidění spousta lechtivých scén s přítomnou tanečnicí vystupující v rouše Evině. Dále čekají návštěvníky detailní pohledy na pohlavní orgány nebo řitní otvory žen, z nichž vypadávají prášky. Z popisu je věková přístupnost od 18 let dost pochopitelná.

Dvojici Lindemann tvoří vedle tváře skupiny Rammstein ještě Švéd Peter Tägtgren, známý z deathmetalové formace Hypocrisy a industriálně metalové party Pain. První deska projektu vyšla pod názvem Skills In Pills v roce 2015, albová dvojka F & M následovala v minulém roce.

Turné na podporu zmíněné nové studiovky zahájí skupina 4. února v Hannoveru, v pražské hale O2 universum se představí 10. února. Koncert je již od prvního dne vyprodaný, ovšem exkluzivně pro členy iDNES Premium máme schovaných několik posledních vstupenek. Ke koupi budou 31. ledna v 10 hodin dopoledne.