Pokáč na festivalu Hrady CZ na Bezdězu (28. srpna 2021)

Pokáč na festivalu Hrady CZ na Bezdězu (28. srpna 2021) | foto: Jan Pešek, MF DNES

Akce v O2 areně se odsouvají. Letos nevystoupí Pokáč ani Kryštof

  • 2
Na základě zpřísňujících se protiepidemických opatření se do konce letošního roku nebudou v O2 areně ani přidružené O2 universum v Praze konat žádné velké kulturní akce. Týká se to i koncertů Pokáče a kapely Kryštof.

Opatření se dotknou všech velkých kulturních událostí. S největší pravděpodobností se nebude konat ani akce Oktagon 30, která měla být 30. prosince vyvrcholením letošní sezony bojových sportů.

Čerstvý držitel stříbrného slavíka Pokáč přesouvá svůj životní koncert, který se měl konat 20. ledna 2022 v pražské O2 areně.

„Moje velké přání z oblasti sci-fi a nemyslitelný cíl se bohužel o něco odsouvá. Všichni si zapište do diářů nový termín koncertu, a to 24. září 2022, kdy už, jak všichni doufáme, bude situace příznivá pro konání hromadných akcí a společně zažijeme neopakovatelný večer,“ uvedl písničkář.

Chystané dva koncerty odsouvá také kapela Kryštof, které měla v O2 areně zahrát 8. a 19. prosince. 

Již dříve zrušili své koncerty v pražské hale i další umělci. Plánovaný koncert písničkáře Xindla X v O2 universu 25. listopadu se přesunul na nový termín 5. května 2022.

Konat se nebude ani koncertní křest desky Jedna nula skupiny Tata Bojs, který měl být v O2 universum 30. listopadu. Podobně svůj prosincový koncert v O2 universu odložila zpěvačka Lenny.

Přesouvají se i některé zahraniční koncerty, znovu se například odkládá vystoupení zpěváka Ozzyho Osbournea – do O2 areny by měl zavítat v květnu 2023. 

,