Sobota 14. prosince 2019, svátek má Lýdie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Sobota 14. prosince 2019 Lýdie

Diskuse k článku

RECENZE: Na Katy Perry je sympatické, že není falešná. Tedy kromě zpěvu

Hudba není jen jedna, stejně jako není jedna literatura nebo film. Od Nesboa těžko budeme čekat stejný typ sdělení jako od Dostojevského, přitom oba jsou ve svém oboru mistři. S tímhle vědomím bylo dobré jít v pondělí do pražské O2 arény na koncert Katy Perry.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J17a43n 38M78a24c47u80r95a 4526103292977

Katy Perryová, přece.

0/−1
25.2.2015 13:17

J33a62n 53M53a26c22u50r68a 4266853542827

Katy Perryová.

0/0
25.2.2015 13:14

T71e39r35e45z27a 18Š53e20v32č79í56k57o32v81á 2597681663

Mne obcas prijde, ze jsem byla na jinem koncerte nez autor :) prave ta akusticka casti prisla nejlepsi a Katy ji dala pevecky slusne. Bohuzel pri tim tajtrdlikovani po podiu to neudychava a ten zpev to kazi. Ale jako show a celej je to uzasne a rozhodne neparcim do kategorie nact a ani maminek. A kdo sleduje i jeji ranejsi tvorbu, tak vi, ze Katy zpivat umi a nejlip ji to sedi jen s kytarou ve vlastnim doprovodu :) jenze to bohuzel v dnesni dobe dvouhodinovy koncert neutahne. A je to skoda.

+3/0
25.2.2015 12:37

P28e69t74r 13T46o57m93e16k 8890345297534

Strašný.

0/0
25.2.2015 11:37

P80e30t87r 55V16l83c21e45k 5782445555197

Pamatuji časy, kdy Kotvald a Hložek s Holkami z naší školky měli podobnou úroveň a podobný obrovský úspěch....

+1/−1
25.2.2015 8:27

P74e52t15r 95S31o43v62a 9816128726679

proc je tam prepinac HD,kdyz je to zebrackej zaznam buhvi z ceho?HD kriteria sou jasne dany,tyhle pseudovidea sou jedna velka lez...

0/0
24.2.2015 23:31

R84o17m68a92n 77H50r21o27n29z89a 5786971356688

Katy Perry ? ROAR !!

0/0
24.2.2015 22:27

P76e74t74r 56V31l73c83e23k 5642385925517

Není důležité, jestli je hudba kvalitní..........mnohem důležitější je nalákat hodně děcek na koncerty, ať ten byznys sype........

+1/−3
24.2.2015 21:04

M97a83r55t70i47n 50K18o62p12e47c47k89ý 3438937679264

Docela by mne zajímala kritéria toho, co je to "kvalitní" hudba. Já to zatím bral tak, že existuje spousta žánrů (pop, hiphop, rock, metal, alternative, soul, country atd.), v každém žánru je tvrdá konkurence tisíců kapel a sólistů. A že když někdo patří ve svém žánru k nejúspěšnějším na světě, tak je holt fakt dobrej ve svém oboru. :-)

+2/0
24.2.2015 23:43

P36e29t94r 53V78l36c53e68k 5862345805977

Tak to vám rád pomůžu....koncert Perry je těžká komerce, hudební kvalitu vám třeba nabídnu tady:  https://www.youtube.com/watch?v=QO49gHC3tfc

+1/0
25.2.2015 8:23

P82e71t52r 40M10a35l52i36š71k57a 6511375891713

Když se vám to nelíbí, tak tam prostě nelezte. Podle toho co tady píšete to má se zpěvem zabalit nebo co? Chtěl bych vidět vás na pódiu? Máte tak akorát na Caruso show.

+2/−1
24.2.2015 20:24

J66i39r37k83a 22K37o16n67e85č45n42ý 3481716709392

80 % v dětský kategorii leda... Ten koncert podle recenze by měl mít dvoje hodnocení.. Hodnoceni zpěvu a hodnocení show :D zpěv 25 % a show bych dal tak 75 %

+1/−2
24.2.2015 18:55

M86a83r22t69i19n 79K40o93p17e89c17k50ý 3408537789764

Nikoliv v dětský kategorii, ale v nejobjemnější současné kategorii hudby, které se říká pop music. Mimochodem - do stejné kategorie patří i Madonna a ta zpívá naživo snad ještě hůř. :-)

+2/0
24.2.2015 23:46

P66e63t16r 69D24v40o12ř21á52k 1917245854166

Dumám, proč na žádném koncertu, kterého jsem se zúčastnil, nebyli potřeba za zpěvákem (kapelou) ti poskakující tajtrdlíci? :-/

+2/−1
24.2.2015 18:33

M96i60c63h81a95e84l 72M38e67n79s91i35k 3443296920

Božský Kája je přece měl ;-D

0/0
24.2.2015 19:36

M15a85r74t23i16n 67K74o83p64e11c25k55ý 3808107269264

Možná proto, že nechodíte na popové koncerty světových hvězd? Byl jste třeba na Madonně, Minogue, Lady Gaga, Rihanně, Michaelu Jacksonovi atd. ? 8-o

+2/0
24.2.2015 23:51

M64a54r86e19k 39T53ů68m43a 4682158476982

Nevíte jak je to na těchto popových koncertech s hudbou (myslím tím hudební doprovod)?! Já na tyhle koncerty nechodím, ale zajímalo by mě, jestli tu hudbu tam dělá někdo naživo, nebo jestli zpívá do rytmu toho, co vychází z nějaké aparatury, anebo, a to je už vůbec to nejhorší - zda tam zpívá?! :-P

+1/−1
24.2.2015 14:34

A83l24e43s 78P20a18v16e66l 7267113788484

podle kritiky to tam probiha tak ze cas klape usty a cast vresti jako pavian, takze show pro me, ja jak nemam hudebni sluch bych stejne nic nerozeznal a aspon bych se koukl na holou zadnici

+1/0
24.2.2015 16:41

M32a75j97k79a 80Š38u90m38b50e62r36o80v56á 3205633601275

Netuším, v životě jsem tam nebyla;-D (kromě Bublého, a to taky není tak úplně pop) Na rockových se ale zpívá i hraje naživo:-)

+1/−1
24.2.2015 16:43

A40l54e10s 29P75a10v50e66l 7457443728934

Prirovnavaji ji k ranenemu sakalovi, takze asi  obcas zpiva, kdyz nehopsa

0/0
24.2.2015 16:45

J59a10n 63S75o48u86k62u54p 1874624396245

To je tak trochu generalizace. Na playback svého času hráli třeba Deep Purple, jako další příklad třeba Axl, který má naživo velké trable.

0/0
24.2.2015 19:36

P19e57t30r 86K62o31š10ť53á54k 2481852560772

Axl zpíval na strahově na živo, bylo to znát že zpíval živě, ale byl to Axl :)  tenkrát jsme šíleli :)  Jinak Kate to na Superbowlu šlo trochu líp než v Praze.

0/0
24.2.2015 19:42

M28a56r75i57o 23T44r92n28k43a 6900623728150

Popovy koncert to je show pre ludi. Viem ze Madonna zaciatky skladieb isli z playbacku lebo cela ta show bola taka fyzicky narocna ze pri kazdej zacinajucej skladbe by bolo pocut iba vzdychanie ako v porne. Ked ti ide o spev to treba ist do opery:-)

+2/0
24.2.2015 14:10

A18l33e11s 15P39a77v24e85l 7207273788624

jsem rad ze nam do Prahy dorazila slovenska encyklopedie:)

+2/−2
24.2.2015 16:47

M14a23r44i28o 48T20r23n17k96a 6300403858960

Som pozeral classic albums a the who isli s casti na playback mam taky dojem ze v skladbe baba o'riley

0/0
24.2.2015 17:08

P73e27t45r 94P75á66l67k24a 6563236760522

hele Ondro, když už vymyslíte pro svou čupr recenzi to super přirovnání, možná by neškodilo před zveřejněním juknout, jak se vlastně ten Nesbo v češtině skloňuje.

Když už se živíte psanou češtinou, je ve druhém pádu tvar "Nesboa" falešnější, než kdyby místo popové divy zpíval třeba ing. Magor ze Tří sester..

+2/−1
24.2.2015 13:14

O48n19d17ř41e90j 18B39e95z94r 9181308587102

Pane Pálko, když už vymýšlíte takové čupr příspěvky do diskuse a trváte na správném dodržování češtinských pravidel, bylo by docela dobré, kdybyste naslinil prst a nalistoval si kapitolku Oslovování. Dočetl byste se tam, a při vaší zjevné inteligenci byste to jistě i pochopil, že oslovovat někoho, koho osobně neznáte, "hele Ondro", s drzostí nikoli pouze hraničí, nýbrž to přímo čítankovou drzostí je.

K vašemu problému: jiný názor zastává nakladatelství, vydávající české překlady tohoto autora, jiný lektorna našeho deníku. Toť vše. Myslím, že Nesboovi/Nesbomu je to srdečně fuk.

+3/−3
24.2.2015 15:42

V94e79r48o65n17i86k92a 24T18e64p59l77á 2893439593217

ILUMINÁTKA!!!!

0/0
24.2.2015 12:27

D48a56n10i67e75l98a 11U16r74b16a22n11o89v11á 2644950865946

co to???

0/0
24.2.2015 13:51

P79e85t28r 57M49a35l83i37š40k53a 6571635101733

V kterýmsi dokumentu o Iluminátech to říkali.

0/0
24.2.2015 20:09

V78e84r55o61n30i89k33a 95V78e42s90e11l74á 7915347164983

A co ptakopysk Perry? ;-)

+1/0
24.2.2015 12:15

M62i90c94h63a73l 91M89a17r73c83i47á68n 5576572214152

Ale tak má pěkné nohy, dle videa :-)

+1/0
24.2.2015 11:49

L47a31d14i54s13l74a95v 70S83c17h85o66v48á60n91e12k 8332534939722

Jo bych řekl, že docela Vysportované se mi zdá, holt, Katy je ve Formě, co dodat, holt, celkem, do-cela, zase, tedy! :-)

0/0
25.2.2015 16:20

P15e19p15a 92J65e53t56e16l 4854365309838

Hm, tak pokud o čistý zpěv nejde, co tomu přestat říkat "koncert"?

0/0
24.2.2015 11:46

J78a94k37u69b 30B60ř94í86z93a 2336799650150

koncert je ok, proste to neni hodina zpevu ;-D

+3/0
24.2.2015 11:49

K33l68a22r91a 44P45r13u63c48h10o37v26a 9217880582288

Za clanek davam 100%. Kate Perry nekomentuji.

+4/−3
24.2.2015 11:41

P89a84v56e85l 12O86n52d33ř31í81č71e57k 9166770800399

80% to musela ukázat i kůzlátka, ne?V R^

+4/0
24.2.2015 11:22

P48e86t41r 84H43r24a50b90á27k 6290407932980

Tak kůzlatka zrovna nemá. Spíše kůzlata.

+1/0
24.2.2015 12:06

H52u18b71e46r68t 13Z48k32o78u13m46a25l 5880691612721

Já bych to kvalifikoval jako čistokrevný kozy. :-P

+5/0
24.2.2015 14:32

V54i56k69t28o97r 76T33o57m73a83s74k43o 9643685815553

Pán recenzent jej môže kľudne udeliť 80% a množstvo výčitiek a tu v diskusii sa môže viesť dehonestujúca debata, avšak pravdou ostáva, že Katy Perry mala prakticky vypredanú O2 Arénu, rozspievala snáď úplne každého a ku konci úplne celá hala stála a tancovala. To sa nepodarí hociakému umelcovi. Spev nebol zďaleka stopercentný, ale mne to absolutne nevadilo. Pre dokonale čistú hudbu chodievam do filharmónie a opery. Tu to bolo o zábave, o schopnosti vytvoriť geniálnu atmosféru a zabaviť 10 tisíce ľudí, čo sa Katy podarilo stopercentne. Bol to nezabudnuteľný zážitok a aj keď už dávno nepatrím medzi teenagerov, tak sa nebojím priznať, že ak by sem prišla znova, tak na ňu veľmi rád opäť pôjdem.

+12/0
24.2.2015 11:21

J58a34n 78V73á10c21l47a73v42í16k 3692826941699

Takže jste shrnul recenzi?

+1/0
24.2.2015 11:36

P54e53t87r 28H71r72a70b75á10k 6740837232710

Tak já váhal asi dva měsíce, ale pak se rozhodl, že ano a nelituji. Jít na koncert KP kvůli zpěvu je prostě blbost. To je však realita u většiny zpěváků, kteří jen nestojí, popř. nesedí. Snad pouze u Bryana Adamse jsem zažil čistý zpěv při nějaké drobném pohybu. Je fakt, že an koncert takového rázu se jde kvůli zážitku a show, pač čistý zpěv člověk si může dát doma z CD. A včera se prostě líbilo, to je fakt.

+1/0
24.2.2015 12:12

M84a37j14k67a 19Š31u89m66b64e90r87o72v43á 3195943841905

Muse - pohyb i zpěv naprosto s přehledem, Bellamy je nezmar:-)R^ The Rasmus taky bezva. Bublé taktéž. Všechno ostatní, co jsem měla možnost vidět, už pokulhávalo;-)

+1/0
24.2.2015 14:29

L17a49d62i13s39l31a55v 46S96c18h84o81v33á13n88e85k 8482614459382

Michael Bublé je úžasnej, co dodat, holt, celkem, do-cela, zase, tedy! :-)

0/0
25.2.2015 16:22

J48a59n 61N14o13v88á62k 2982541376620

80% A teď si představte ,kdyby nezpívala falešně.

+8/0
24.2.2015 11:16

P75e89t18r 67H44r59a67b55á16k 6580317222220

150% jistých;-D

0/0
24.2.2015 12:08

L15a83d41i86s98l85a93v 56S58c56h52o57v87á58n10e49k 8672554909682

ŽDÍMAČKa a COVERKa, FERNANDa ALONSa, který z toho Šrot, Ferrari, jestli to bylo v SEZÓNě 2012, musel to FERRARi, ŽDÍMat, snad, na 200%, jak s tím, ŠROTem, Lítal, to bylo, čosi, neskutečné, to je fakt, o tom, Žádná, absolutně, celkem, do-cela, zase, tedy! :-)

0/0
25.2.2015 16:24

D55a18n91i24e45l 54S35o80b16o39t79a 9269464496970

No jo, každý druhý v ruce mobil a fotí a točí... k tomuhle tématu pěkný článek http://www.radiobeat.cz/cs/1/12133/pozor-na-mobily-pri-koncertech/

+3/0
24.2.2015 11:14

F28r57a75n98t67i43š15e26k 43K64r19e55j11c67a 8153489137393

Nevím co se řeši. Čekal sem kýč made in USA a ten sem dostal. Takže sem spokojen. A o zpěv, o tem už přeci dávno nejde.

+3/0
24.2.2015 11:07

H53u66b95e91r26t 51Z54k59o23u50m29a75l 5360201482591

Kdo si chce udělat lepší představu z koncertu než z videa u článku, tak určitě tady:

http://youtu.be/w9Gs6jaao6Q

0/0
24.2.2015 10:38

Najdete na iDNES.cz