Kapela Jelen

Kapela Jelen | foto: Radek Kudláček

VIDEO: Klidná jako voda, silná jako proud. Jelen má píseň pro ženy

  • 5
Kapela Jelen vydá svou druhou desku Vlčí srdce 7. října a pro nedočkavé fanoušky zatím zveřejňuje videoklip k singlu Klidná jako voda. Zpěvák Jindra Polák ji věnoval své dceři a všem ženám. Na iDNES.cz klip přinášíme exkluzivně.

Jelen znovu čerpá ze svých folkových kořenů, ale zatímco v úspěšných singlech Magdaléna nebo Vlčí srdce vynikala energičnost, tentokrát se kapela rozhodla hledat životní harmonii.

„Píseň vznikla na chalupě u našeho kamaráda v Lužických horách. Původně jsem ji začal psát pro svou dceru, ale ve výsledku se ukázalo, že se z ní stala naše pocta a poděkování všem ženám,“ vysvětluje frontman kapely Jindra Polák.

A ve stejné lokalitě se natáčel i videoklip, opět s režisérem Jonášem Červinkou, který vystupuje pod uměleckým jménem Lipo. „Jsou to už tři roky, co jsme v Lužických horách natočili svůj první klip s naší kamarádkou Kateřinou Marií Tichou a režisérem Lipem. Jezdíme sem rádi, zdejší přírodu máme rádi, proto jsme se sem vrátili i tentokrát,“ líčí Polák vztah kapely k tomuto místu.