Jindra Polák z kapely Jelen a zpěvačka Debbi

Jindra Polák z kapely Jelen a zpěvačka Debbi | foto: Universal Music

PREMIÉRA: Jelen pokračuje v duetech, po Janě Kirschner vyzval Debbi

  • 0
Po úspěšné písni s Janou Kirschner Co bylo dál? přichází kapela Jelen s dalším duetem. Tentokrát spojila síly s čerstvou držitelkou ceny Anděl v kategorii Interpretka roku Debbi. Videoklip ke skladbě Mars a Venuše uvádíme na iDNES.cz v premiéře.

Poslední měsíc loňského roku Jelen a Debbi absolvovali vánoční turné, které zakončili ve vyprodaném pražském Foru Karlín. Během času stráveného na společných zkouškách vznikl i singl inspirovaný odvěkým příběhem vztahu muže a ženy. Nyní k němu představují videoklip.

„Ještě před turné jsme ve společnosti Debbi často hráli a zpívali. Při tom vznikla právě tato píseň, kterou jsme zařadili do našeho vánočního setlistu a u diváků měla úspěch. Na základě toho jsme ji nahráli i ve studiu,“ přibližuje frontman kapely Jindra Polák. „Pro mě byl svátek zazpívat si s Jeleny a ještě k tomu česky. Jsou to pro mě mimořádné zážitky,“ dodává Debbi.

Režie klipu se ujal František Effenberger Zouzal. „Pracoval jsem s Jeleny na jednom z jejich prvních videoklipů k písni Magdaléna. Bylo to před třemi lety, na samém začátku jejich kariéry. Nikdy by mě nenapadlo, že na YouTube dosáhne deseti milionů přehrání. Dnes už vím, že duet s Debbi může mít klidně stejný potenciál,“ tvrdí.