Ví se, že jste k pátému výročí úmrtí Karla Gotta vydal knihu Příběhy skryté za písněmi KG. Jak na něj vzpomínáte?
Knížku jsem napsal s Míšou Remešovou a byl to i její nápad ji vydat. S Karlem jsme toho oba moc zažili. Byli jsme společně i v New Yorku a Moskvě. Dopřával nám nejen ty hudební, ale i kulinářské zážitky. V Moskvě jsme díky němu okusili pečeného jesetera se smetanovou omáčkou, který byl plněný a posypaný červeným kaviárem. Strašně nám to chutnalo, a tak nám Karel jednou před odletem červený kaviár koupil domů pro naše rodiny. Míša si zase pochvalovala šampaňské s jahodami, pravou vodku a kávu Puškin.
Zpětně jako obrovské plus našeho vztahu vnímám i to, že když jsem pil první ligu a udělal pár malérů, nikdy mi nic nevyčítal a několik průšvihů přikryl.