Hollywood Undead na Rock for People

Hollywood Undead na Rock for People | foto: Martin Veselý, MAFRA

Tvrďáci Hollywood Undead přijedou do Česka na svůj dosud největší koncert

  • 2
Dříve maskovaná partička Hollywood Undead přiveze do pražské Tipsport areny 18. dubna 2019 strhující show i nové skladby, se kterými rocková kapela vstupuje do neprobádaných elektronických vod. Vstupenky na jejich dosud největší koncert u nás jsou k dostání v síti Ticketportal.

Rok 2018 je pro hollywoodské rockery převratný. Před evropským turné je čeká společné vystupování se Cypress Hill, v amerických streamovacích službách se jim se všemi písněmi z posledního alba „V“ dohromady podařilo překonat hranici jedné miliardy přehrání a všech šest videí z téže desky mělo alespoň 30 milionů zhlédnutí.

Vstupenky na Ticketportal.cz

Na album V, jež poprvé vydali pod vlastní značkou a ne u velké nahrávací společnosti, ke které se upsali na začátku své kariéry, letos navázali dvěma novými singly. Novější Another Level je inspirován taneční elektronikou a těžkými beaty. „Je o posouvání hranic až na samotné maximum našich sil a jejich následné překročení o dalších deset kroků,“ říká zpěvák Johnny 3 Tears.

Kapela přirovnávaná ke Korn i Limp Bizkit hrála v Praze naposledy letos v únoru ve vyprodaném Foru Karlín. V létě se představila i na festivalu Aerodrome, kde nejen svou perfektně našláplou muzikou, ale také pódiovým humorem strhla nemalý dav.

Vstupenky na koncert v Tipsport areně se prodávají v cenovém rozmezí od 890 do 1 390 korun. Ticketportal jako jediný z prodejců má k dispozici lístky ke stání i k sezení.