Helena Vondráčková na finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 (Praha,...

Helena Vondráčková na finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 (Praha, 27. srpna 2019) | foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Helena Vondráčková se vydá na koncertní turné a vzdá hold Karlu Gottovi

  • 14
Zpěvačka Helena Vondráčková zahájí 4. dubna v Trutnově koncertní turné Vzhůru k výškám, objeví se na filmovém plátně a chystá také nové album.

Součástí turné budou i koncerty k uctění památky Karla Gotta, které se uskuteční 15. a 16. prosince v pražské O2 areně. „Velmi mě potěšilo, že jsem byla oslovena přímo Ivanou Gottovou, abych se zúčastnila prestižního vzpomínkového koncertu na naši největší pěveckou hvězdu,“ prozradila Helena Vondráčková v rozhovoru pro ČTK. 

Na chystané turné si jako hosty pozvala taneční skupinu Tap Academy Prague, zpěvačku Olgu Lounovou a zpěváka a skladatele Václava Noida Bártu. Kromě Česka a Slovenska vystoupí rovněž v Polsku, kde je dodnes velmi populární.  Stala se tam porotkyní televizní show Star Voice, pěvecké soutěže známých osobností, a natočila pět dílů oblíbeného televizního pořadu Jaka to melodia? 

Helena Vondráčková má za sebou rovněž několik hereckých rolí, vzpomeňme například pohádku Šíleně smutná princezna. Zahraje si také v komedii režiséra Dušana Rapoše Ženská pomsta, která bude mít premiéru 9. září. Při té příležitosti by chtěla pokřtít své nové album, které natáčí. „Zásadnější než ty moje tři věty ve filmu je nazpívání titulní písně, kterou napsali Lešek Wronka a Petr Šiška. Chtěla bych ji zařadit jako bonus nového cédéčka,“ řekla.

K natáčení nové studiové desky oslovila Ondřeje Gregora Brzobohatého, Ondřeje Soukupa, zmíněného Václava Noida Bártu nebo Lucii Šoralovou. Producentem alba je hudebník a aranžér Kája Mařík, dalším výrazným spolupracovníkem se stal Vašo Patejdl. „Chceme, aby album bylo postavené na živých nástrojích,“ podotkla zpěvačka.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.

,