Diskuze

RECENZE: Green Day a jejich notně vyčichlá hra na punk

Květ mládí uvadl. Co bylo kdysi svěží, je dnes k uzoufání ucourané, mdlé a plytké. Jinými slovy, kapela Green Day nevystihla okamžik, kdy měla bez ztráty kytičky odejít ze scény.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice to není můj šálek muziky, když už, tak raději Offspring, ale Green Day uznávám a jsem rád, že stále hrají. Kdybych si měl v záplavě dnešních nových rádoby IN umělců vybírat, raději sáhnu po tvorbě Green Day, kde mám jistotu, že při poslechu z toho nudou neusnu ;-)

0 0
možnosti

Jseš lepší, protože se ti líbí jiná hudba? Ne, jseš jen nudný arogantní nabob R^;-)

0 0
možnosti

Největší punk je psát recenze ;-D

0 0
možnosti

L77a74d71a 85B25r62y31c

9. 2. 2020 16:58

souhlas s recenzi? ANO, GD jsou uz davno nezajimavy pop, s lehkym nadechem rocku

1 1
možnosti

Zajímavé, mohl byste mi prosím definovat odkdy jsou Green Day nezajímavým popem s nádechem rocku? Protože pokud já si dobře vzpomínám, tak do roku 2000 hráli neo-punk, pak jsme tu měli dvě alba do roku 2010, které byly tkzv. rockovou operou, poté byla vydána kompilace alb Uno, Dos, Tré a Revolution radio, kde se kytarami ve většině songů zrovna nešetřilo a nakonec zmiňované nové album je spíše hudbou historie, protože prezentuje rock na přelomu 70.let minulého století. Vaše tvrzení je tudíž holý nesmysl, až se příště rozhodnete komentovat něco o čem nemáte ani páru, zkuste se nad tím napřed zamyslet.

1 0
možnosti
Foto

Punk s not dead, ale neopank byl mrtvý ještě dřív, než vznikl. A to hlavně pro absolutní nedostatek nadhledu a ať se na mně nikdo nezlobí americká hudba postrádá už od Elvise grády. A to mám některé kapely hodně rád.

0 1
možnosti

Takže Chuck Berry, Buddy Holly, Roy Orbison, Bob Dylan, Beach Boys, Byrds, Otis Redding, Aretha Franklin, Willie Nelson, Johnny Cash, Temptations, Supremes, Four Tops, Ray Charles, Sam Cooke, Frank Zappa, Jefferson Airplane, Velvet Underground, CSNY, Chicago, Bruce Springsteen, Ramones, Talking Heads, Television, Patti Smith, Tom Petty, Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains, Pearl Jam...?

Větší blábol už jsem dlouho nečetl.

1 0
možnosti

J38i78ř78í 29Š77e28d29a

8. 2. 2020 18:05

jako kopírka stiff little fingers to nakonec dotáhli docela daleko.. dneska už by se něco takovýho nemohlo stát, protože díky internetu zná každej všechno..

0 0
možnosti

Pan Goth, obdivovatel Seleny Gomez, promluvil.... ;-D;-D;-D

1 1
možnosti

A konečně promluvil rozumněji. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Mě to zní strašně popově, vůbec se mi nelíbí třeba zkreslovní hlasu. V podstatě díky tomuto albu už chápu, že jedou na turné s Fall Out Boy. Ti dříve hráli taky alespoň rock a dnes už jedou čistě pop. Možná prostě chtěli GD změnit sound nebo se přiblížit dnešní produkci anebo chtěli ukončit smlouvu, tak udělali záměrné špatné album, což mi ale z toho, jak jej promují nepřijde. Nicméně smysl "písně" jako Fire, Ready, Aim fakt nechápu.

1 1
možnosti
Foto

J79i13ř56í 54F19e33i19x

8. 2. 2020 14:37

Kytatista, to si zaradim do slovniku, to je super.

0 0
možnosti

Asi jsem divnej, mně se to líbí. Není to Jesus ani Idiot, ale pro mě do auta super.

0 0
možnosti