Zpěvačka Giudi v klipu k písni Seaside | foto: Michala Rusaňuková

VIDEO: Italské moře a extrovertní vizáž. Představuje se zpěvačka Giudi

  • 2
Zpěvačka, která si říká Giudi, vydává klip k písni Seaside. Video diváky ohromí nádhernou scenérií italského městečka Alberobello. Skladba je součástí EP, které zpěvačka pokřtí 25. června na lodi Cargo Gallery na pražské náplavce. Klip uvádíme na iDNES.cz v premiéře.

Videoklip režiséra Martina Linharta a kameramana Radima Střelky se z velké části odehrává v italském přímořském městečku Alberobello, které je proslulé specifickými kamennými domky, nazývanými trulli (podívejte se na ně zde).

Atmosféře klipu dále dominuje extrovertní vizáž zpěvačky Giudi oděné v kostýmech belgické návrhářky Flory Mirandy. Ty byly vyrobeny ručně z latexu pomocí speciální technologie vrstvení.

Klip i píseň je součástí koncepční vize celého EP, které se zpěvačkou tvoří její producent Sin.tex. „Všichni máme v životě nějaké sny, ale každý se neodváží vyplout na širé moře do neznáma, aby se těch snů pokusil alespoň dotknout. Skladba Seaside je o hledání vnitřní síly v každém z nás a je to můj vlastní příběh,“ říká Giudi.

Na finálním zvuku skladby Seaside se podílel americký producent Brent Kolatalo, který v minulosti spolupracoval s umělci jako Lana Del Rey, Kanye West nebo Kendrick Lamar.