Cardinal Copia z kapely Ghost

Cardinal Copia z kapely Ghost | foto: Profimedia.cz

Do Prahy míří zpěvačka Anastacia a tajemstvím zahalená družina Ghost

  • 1
Koncem dubna bude v O2 areně koncertovat švédská retro heavymetalová kapela Ghost, začátkem října příštího roku pak dorazí do haly O2 universum americká popová zpěvačka Anastacia.

Dnes, kdy mraky zakrývají slunce a špatné předpovědi se množí, Ghost vyrážejí na své dosud největší britské a evropské turné, jehož pražská zastávka se odbude 24. dubna 2022.

Vstupenky na Ghost můžete zakoupit předem ZDE

Imperatour turné kapely Ghost

Formace tvořená „bezejmennými ghúly“ a vedená zpěvákem a skladatelem Tobiasem Forgem, toho času používající pseudonym Cardinal Copia (v minulosti vystupoval jako Papa Emeritus), přijede v rámci Imperatour – Europe 2022 a přiveze sebou předkapely Uncle Acid & The Dead Beats a Twin Temple.

Ghost dosud vydali čtyři alba, zatím poslední Prequelle je z roku 2018. Nedávno představili zbrusu novou píseň Hunter’s Moon, která zazněla v hororu Halloween zabíjí. 

Ceny vstupenek jsou od 990 do 1 690 Kč a jsou v prodeji v sítích Ticketportal od 26. listopadu. Díky iDNES Premium máte šanci zakoupit vstupenky dříve a to od 25. listopadu od 10:00 zde.

Na turné bude i Anastacia, která vystoupí 4. října v pražském O2 universum. Koncertní šňůra I’m Outta Lockdown má přes třicet zastávek, začíná ve Švýcarsku, zastaví se v Římě, Berlíně a Praze a poté se vrátí do Velké Británie. 

Jde o zpěvaččino první turné od roku 2018 na podporu zatím posledního studiového alba Evolution (2017). Anastacia na sebe upozornila už debutem Not That Kind z roku 2000, která obsahovala hit I’m Outta Love. Dalším jejím trhákem je skladba Left Outside Alone z bezejmenné třetí desky.  

Ceny lístků na její koncert jsou v rozmezí 1 290 až 1 890 Kč, předprodej v síti Ticketportal startuje od 26. listopadu.