Gábina Partyšová: Rebeka mi plní sny

  • 16
Gábina je moderátorkou televize Nova se zaměřením do bulváru a Rebeka je zpěvačka. "Je to mé druhé já. Nevím, jestli je lepší, nebo horší, ale plní mi jeden z mých životních snů. Od malička jsem chtěla být dobrou zpěvačkou, aby si lidé moje písničky zpívali, a abych v téhle profesi byla úspěšná," svěřila se Gábina Partyšová.

Jak se vůbec Rebeka - Gábina Partyšová dostala ke zpívání?

"Začátek spadá do Lidové školy umění, kam jsem začala chodit, když mi byly čtyři roky. Do svých patnácti let jsem dabovala, začala jsem také dělat reklamu v rádiích a nakonec i pracovat jako moderátorka v brněnském rádiu Krokodýl."

V šestnácti letech začala ambiciózní Gábina natáčet svoji první desku jako zpěvačka Gabriela. "Vyšla až v mých osmnácti, společně s maturitou na gymnáziu, pod názvem Hledej lásku," prozradila.

Do Novy se dostala přes aerobik
Do TV Nova se ale dostala přes aerobic, který předcvičovala v brněnském Boby centru. Televize jí oslovila, aby natočila kazetu s aerobikem a známými tvářemi z Novy. Při natáčení se seznámila s Lenkou Hornovou a ta jí nabídla spolupráci v pořadu Prásk. Spolupráce trvá již pátým rokem.

Gábina má druhou desku
Nyní vydala Partyšová svou druhou desku s názvem Mý druhý. "Natočila jsem ji pod uměleckým jménem Rebeka," říká Partyšová. "A je zajímavé, že na tuto skutečnost média nedokáží přistoupit. Možná bych mohla zmínit, že Lucii Bílé dnes už nikdo neřekne Hana Zaňáková. Já jméno Rebeka prostě považuji za umělecké jméno," prohlásila rezolutně.

O hudební produkci cédéčka se postaral dělal Bohouš Josef, který také složil většinu písniček Producenta hudebních aranží dělal také Bohouš Josef, společně s Frankem "Mono" Malzo.

"To je právě ten člověk, který byl u začátků skupiny Scorpions a také dělal Roxette. Je Němec a patnáct let působí jako hudební producent. Já jsem se s ním seznámila prostřednictvím Petra Jandy, který mi napsal také jednu písničku, a u něhož ve studiu jsme desku točili."

Texty psala i Hornová
Textařsky se na desce podílely také moderátorky Novy Lenka Hornová či Pavlína Danková.

K nové desce Rebeky bude tedy patřit i nová kapela. "V kapele mám samé mladé, hezké kluky, a to si myslím, že by kapela měla mít. Doufám, že se společně budeme fanouškům zamlouvat," usmála se Gábina Partyšová.

Televizní moderátorka Gábina Partyšová přišla v šatech s odvážným dekoltem.

,