Zpěvačka Eva Matějovská

Zpěvačka Eva Matějovská | foto: David Sklenář

VIDEO: Zpěvačka se ocitla V pohádkách, singl produkoval basák z Chinaski

  • 0
Zpěvačka Eva Matějovská přichází se singlem V pohádkách, jehož produkce se ujal Ondřej Škoch z kapely Chinaski a platforma Music Cluster pomáhající mladým umělcům plnit si své hudební sny. „Eva je talentovaná mladá dáma s hlasem, který se snadno prosadí i přes burácející kapelu,“ tvrdí Škoch.

Ondřej Škoch také napsal k písni hudbu, o text se postarala Eva Wortnerová a klip natočil Zdeněk Sopůšek, kterého si zpěvačka vybrala na základě jeho spolupráce se Sebastianem, Paulie Garandem, Terezou Kerndlovou nebo Leošem Marešem.

Eva Matějovská není v českém showbyznysu úplným nováčkem. První singl Oheň a růže natočila už před pěti lety, později nazpívala úvodní píseň k filmové pohádce Řachanda.

Dnes sedmnáctiletá zpěvačka si během spolupráce se Škochem, který je známý především jako baskytarista skupiny Chinaski, postavila vlastní rockovou kapelu. „Na spolupráci s Ondrou je skvělé to, že je nejen výborný muzikant, ale zároveň skladatel, který sleduje současné moderní hudební trendy,“ komentuje spolupráci Matějovská. „Vážím si toho, že i přes velké vytížení je ochotný doprovázet mě ve volných chvílích na mých koncertech.“

Nyní Matějovská pracuje na přípravě koncertu, během kterého oslaví v únoru příštího roku s fanoušky své osmnáctiny s fanoušky.