Do Roxy se chystá Mr. C a DJ Zinc

Po dvou dnech od vystoupení britské legendy Transglobal Underground se v pražském klubu Roxy představí další slavná postava britské scény - Mr. C z dnes již neexistující skupiny Shamen. V Roxy zahraje v pátek v rámci klubové noci Mix. V sobotu se návštěvníci klubu seznámí s dýdžejem Zincem z respektovaného labelu True Playaz.

Mix s Mr. C
Mr. C je v Čechách je dobře známý především díky vystupování v legendární elektronické kapele Shamen, která měla v první polovině 90. let velký podíl na rozjezdu klubové muziky.

Spolu s Layo a Bushwackou jsou vlastníky všeho, co se honosí nálepkou The End: labelu The End, stejnojmenného klubu v Londýně a společně tvoří i The End Soundsystem. Na jejich labelu také nedávno vyšlo nové a velmi úspěšně album Mr. C nazvané Change.

Pro fenomenální DJský styl Mr. C je charakteristická propracovaná fúze našláplých tracků od electra přes techhouse až po techno. Během pátku 7. března v Roxy se naživo představí i domácí kapela Over 3. Mr. C bude hostem DJe Trávy na jeho klubové noci Mix, z domácí scény se pak představí ještě Airto a Significant Brother.

In da Bush se Zincem
S prvními jarními paprsky se do Roxy po velmi vydařené zlámané zimě chystá další jungleová lahůdka. Po LTJ Bukemovi na noci Progression Sessions a DJi Matrixovi se zde v české premiéře objeví DJ Zinc. Reprezentuje vlastní značku True Playaz, kterou dal dohromady se svými kolegy Hypem a Pascalem. V současné chvíli mu zde vychází aktuální singl Freenote, jeho styl však mohou posluchači znát i z hitovek Casino Royale nebo Fairslight.

Pestrá dramaturgie této noci počítá i se stálicemi české dnb scény Ghonzalem, který se právě po půl roce vrátil z Londýna s kufrem plným nových pecek, a Babe LN. Sekundovat jim bude ještě Inspiral X62 z ostravského sdružení dvoika.troika, o chill out room se postarají Ekumena DJs.

DJ Zinc.

DJ Zinc.

Mr. C.