Hudba

Hudba - hudba - folk | foto: Profimedia.cz

Dny Kozla - informace

DNY KOZLA

Putovní hudebně-společenská přehlídka plná nejen koncertů, ale i další zábavy.
Všechny články iDNES o Dnech Kozla najdete ZDE

Olomouc - 21. a 22. dubna 2006

PROGRAM
Nový projekt vytvořil festivalovou scénu v rámci jarního Veletrhu Flora Olomouc. Hlavní program začíná v 17:30. Vstupenkou na festival je vstupenka na Veletrh Flora Olomouc, po 18. hodině, kdy výstavní program končí, je vstup na koncerty volný.
Vystoupí: Fleret - Kamelot - Nezmaři - Poutníci - Marien - František Nedvěd a Druhé podání - Bokomara - Bezefšeho a další

Velké Popovice - 3. června 2006

PROGRAM
Čtrnáctý ročník Dne Kozla má letos nádech "Rozmarného léta". Opět se představí umělci, artisti a kejklíři všeho druhu. Letošní novinkou je přesun festivalu do areálu pivovaru, kde budou obě scény (jedna v příjemném prostředí na louce u rybníka). Na jedné scéně bude převažovat country a trampská hudba, na druhé spíše folk a folkrock. Celým programem bude provázet Aleš Háma. Začíná se už v 9 hodin ráno.
Vystoupí: Vlasta Redl, Jaroslav Samson Lenk, Slávek Janoušek, František Nedvěd a Druhé podání, Fleret, Cop, Pacifik, Reliéf, Bezefšeho, Koňaboj a další.

Tvarožná u Brna - 12. srpna 2006

PROGRAM
Den Kozla v Tvarožné u Brna se koná u příležitosti Napoleonských narozenin. Program začíná už v 10 hodin dopoledne. Kromě řady známých folkových interpretů se návštěvníci mohou těšit na řadu soutěží, které prověří třeba prostorovou představivost či manuální zručnost. K vidění budou autentické ukázky z bitvy napoleonských armád, vojenské ležení i pochod slavkovským bojištěm.
Vystoupí: Fleret, Rangers, Kamelot, Happy to Meet, Poutníci, Koňaboj, Bokomara, Jiří Kovařík a další.

Webové stránky Dnů kozla: www.kozel.cz