Kapela Chinaski v nové sestavě

Kapela Chinaski v nové sestavě | foto: Tomáš Beran

Chinaski stěhují halové turné pod širé nebe a představují nový klip

  • 0
Na koncerty Chinaski bude možné si zajít až na jaře příštího roku. Čekání ukrátí videoklip k písní Báseň z aktuálního alba 11.

Kapela Chinaski měla v těchto dnech obrážet Česko na velkém halovém turné k albu 11. Situace jí to však nedopřála, proto skupina termíny koncertů přesunula na únor a březen 2021. Dnes už je jasné, že tak velká vystoupení nebude možné uskutečnit ani v těchto termínech.

Místo v halách pod střechou tedy Chinaski zahrají fanouškům v průběhu května 2021 pod širým nebem. Vstupenky zakoupené na turné v původním i posunutém termínu zůstanou v platnosti. Omezený počet posledních lístků pak půjde ještě pořídit v síti TicketLIVE. Kapela zároveň vypouští do světa videoklip k aktuálnímu singlu Báseň.

Režisér Jakub Mahdal v něm záběry nasnímal speciálním robotickým ramenem, které dokáže na milimetry přesně opakovat pohyb kamery. To mu umožnilo v postprodukci nakopírovat zpěváka Michala Malátného na více míst v jediném záběru.

Ostrava, Brno, Olomouc, Třebíč, Liberec, Pardubice, České Budějovice, Jičín a dvakrát Praha. To jsou místa, kam Chinaski dorazí v rámci open air turné na jaře 2021. „Kapacita koncertů bude omezená vzhledem k nařízením, ale věříme, že si to pod širým nebem všichni bezpečně užijeme. Bohužel nebude všude možné dodržet místa na sezení.

Rodinné sektory ale zachováme, stejně tak VIP lístky s meet&greet budou rovněž platit ve stejném rozsahu,“ popisuje Martin Pokorný ředitel divize Services hudebního labelu BrainZone. Kapela podle něj pozve na každý koncert místní pracovníky a záchranáře z první linie.

Koncertní areály se v každém městě otevřou v 18:30 a vystoupení Chinaski začne ve 20:00 hodin. „Pro fanoušky chystáme velkou show. Budou LEDky, kamery, projekce, prostě vše, na co jsou u nás zvyklí,“ doplňuje Pokorný.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.