Diskuze

KOMENTÁŘ: Český Slavík si nadělal do hnízda a opět hazarduje se svou pověstí

Ještě v sobotu večer se zdálo, že na slavičí frontě vládne relativní klid. Hlavní ceny posbírali Karel Gott, Lucie Bílá a Kabát, což je standard posledního desetiletí. Trefa se povedla kapele Mirai, která se stala objevem a ve dvou kategoriích uspěla i se zátopkovským singlem Když nemůžeš, tak přidej.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J42a23n 45C72i70b15u39l61k56a

29. 11. 2017 19:34

Cože, při volbě Slavíka zaškrtávám 3 interprety? To je jako u voleb zaškrtávat 3 strany...! Když to mají takhle deb*lně nastavený, tak se nemůžou divit, že to dříve nebo později (pomocí soc. sítí) někdo přečů*á.

0 0
možnosti
IR

Článek na mne působí, že autor bojuje s korektností a svým názorem. A k tomu, že možná fanoušci posílali Ortelu SMS ze všech mobilů v domě, to snad dělá většina velkých fandů při soutěžích, kde rozhodují lidé pomocí SMS a internetu. A k vyhlašování výsledků, moderátoři vždy tvrdili, že nevědí jaké jméno je v obálce napsané, ale podle toho, co jsem četla, Matonoha už byl připraven na to, že bude vyhlášen Ortel, jak to, když výsledky mají být i pro moderátory tajné až do otevření obálky?

2 0
možnosti
Foto

Divný komentář. Proč se autor zajímá o nějaký facebookový profil? Ten si mohl vytvořit sám organizátor akce, aby měl klacek na ovlivnění výsledků. Pan Těšínský si tento profil a všechny příspěvky na facebooku napsal sám. A moje tvrzení má úplně stejnou hodnověrnost, jako je tvrzená pana Těšínského.

3 0
možnosti
LK

Hlasy lidu jen trochu demokraticky a korektne upravene aneb lide maji pravo zaplatit za sms a vyherce urcuje poradatel.

3 0
možnosti
NP

Zprznili jste Zlatého slavíka....tak si ho nechte. Stejně se na to nikdo nedívá. A že má nějaká "máňa patáčová" drahé sexy šaty, to nikoho nezajímá. Příště se sejděte v malé klubovničce, rozdejte si sošky a neotravujte národ se Zaňákovou, Ortelem a dalšími pseudoumělci.

1 0
možnosti
PT

To je jako, když filmoví akademici zrušili cenu za nejvíc sledovaný film. Jen aby ho nemuseli dát Troškovi.

1 0
možnosti
Foto

Nechápu, jak se takového hnusu jako je slavík může někdo ještě všimnout, snad voliči bureše, nebo podobní ?

0 0
možnosti

Toď ona slavná mediální lež!

Být jejím sponzorem, tak akademikové jdou za rok žebrotou.

0 1
možnosti
Foto

rozkaz byl jasný .....muž s brašnou nesmí projet :-P

7 0
možnosti
Foto

F67i22l51i61p 88J38a67r93a88b

27. 11. 2017 20:55

Pro mě je naprosto nejšílenějším zjištěním, že tahle anketa ještě vůbec někoho zajímá, a že - podle zdejší diskuse naprosto jednoznačně - zajímá víc lidí, než prakticky cokoliv jiného v kulturní rubrice.

To mi fakt hlava nebere.

5 3
možnosti