Z klipu k písni Song of Happiness

Z klipu k písni Song of Happiness | foto: Barletta

VIDEO: Vznikli pro seriál, teď mají Blue Shadows v klipu herečky po flámu

  • 0
Kapelu Blue Shadows sestavil kytarista a skladatel Petr Ostrouchov před dvěma lety, aby s ní nahrál hudbu k seriálu Modré stíny. Loni vyšlo album, na němž se kromě písní ze seriálu objevily i nové skladby. Nyní Blue Shadows představují klip k singlu Song of Happiness.

Na hudbě se vedle Ostrouchova podíleli i ostatní členové kapely – proslulý violoncellista Jiří Bárta, bubeník Martin Novák známý třeba z kapel Lenky Dusilové či Jany Kirschner, kytarista Josef Štěpánek a hostující britský zpěvák James Harries.

Ke skladbě Song of Happiness nyní přinášejí Blue Shadows velkorysý videoklip. Režisér seriálu Modré stíny Viktor Tauš do něj obsadil sestavu vynikajících hereček – v rolích žen, které nad sebou ve stavu opilosti ztráceí kontrolu, vystupují Jitka Schneiderová, Klára Melíšková, Jana Plodková, Eliška Křenková, Jenovéfa Boková, Veronika Kubařová a Alena Doláková.

„Jsem pohnut a velmi vděčen všem, kdo se na vzniku klipu podíleli, neboť pracovali s enormním nadšením, zapálením pro věc a bez nároku na honorář. Spolupráce s drahým Viktorem Taušem je navíc vždy radostná a obohacující,“ říká Ostrouchov.