Korben Dallas a Aneta Langerová

Korben Dallas a Aneta Langerová | foto: Archiv Korben Dallas

VIDEO: Slováci si do klipu pozvali symfoňák a Anetu Langerovou

  • 4
Slovenská kapela Korben Dallas se poslední dobou zabydluje i na tuzemských pódiích. Pro nový singl, který ohlašuje vydání desky Kam ideme koncem října, angažovali Anetu Langerovou. Videoklip k duetu Sen uvádí iDNES.cz v premiéře.

Pilířem novinky Kam ideme bude osm starších skladeb Korben Dallas v novém aranžmá a v doprovodu Symfonického orchestru Slovenského rozhlasu. Vedle toho deska nabídne dvě úplné novinky, jednou z nich je i Sen.

„Anetu samozřejmě vnímáme už dlouho, patří mezi nejtalentovanější české zpěvačky a velmi nás zaujala její poslední deska,“ říká baskytarista a textař Korben Dallas Lukáš Fila. „Zdálo se nám, že bychom si mohli navíc sednout i lidsky, což se stoprocentně potvrdilo. Spolupráce s ní byla velmi příjemná – jak na vystoupení na Pohodě, tak následně ve studiu,“ doplňuje bubeník Ozo Guttler.

V bookletu desky budou použitá díla významného slovenského výtvarníka Rudolfa Fily – rodáka z Příbrami na Moravě a dědečka baskytaristy Lukáše Fily.

Český křest desky se bude konat 15. prosince v pražském Lucerna Music Baru. Langerová ohlásila na listopad a prosinec druhou část československého turné k aktuálnímu, dvojnásobně platinovému, albu Na Radosti.