VIDEO: Zahrajeme průřez tvorbou, těší se Support Lesbiens na Aerodrome

  • 2
Festival Aerodrome, který se uskuteční od 28. do 30. června v Panenském Týnci, láká především na velká jména jako je zpěvačka Lana Del Rey, kapela Nine Inch Nails nebo raper Macklemore. Dorazí však i zástupci tuzemské scény – Ektor, Lenny nebo Support Lesbiens.

„Zahrajeme si nějaké pecky, udělali jsme takový rockovo-popový set, takže můžeme slíbit průřez celou tvorbou Support Lesbiens,“ avizuje kytarista kapely Hynek Toman. Bubeník Radek Tomášek se nejvíc těší na kapelu Underoath, kterou označuje za svou srdcovku. „Už jsem je párkrát viděl, ale důležité je, že se vrátili v původní sestavě,“ vysvětluje.

Největší hvězdou festivalu je americká zpěvačka Lana Del Rey, která letos v létě bude k vidění jen na dvou přehlídkách – kromě Aerodromu je to ještě budapešťský Sziget.

Dále dorazí americký raper Wiz Khalifa, legendární kapela Limp Bizkit, skupina Stone Sour, která zpěváka Coreyho Taylora sdílí se Slipknot a patří k nejlepším hardrockovým kapelám současnosti. Vstupenky na festival lze pořídit od 1 990 korun.