Úterý 25. února 2020, svátek má Liliana
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 25. února 2020 Liliana
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

Z63u91z20a50n81a 65K92u63b31á67t25o40v46á 1586423246284

Bravo. Zařadit do hodnocení koncertu formu bezpečnostní prohlídky, která je stejná jestli v hale hraje repre nebo Sparta hokej, tenisti Davis cup, zpívá Rammstein, Billie Eilish nebo Plachetka.

+9/−2
doporučit
17.1.2020 17:09

D52a59n75i15e62l 67N68. 42P44o40k17o89r86n97ý 6587716755461

Dát na takový koncert jako modetátora (BTW k čemu vůbec moderátor) leoše kožicha mareše, tak tomu říkám dramaturgický majstrštyk!

+7/−1
doporučit
17.1.2020 18:44

J74i82ř43í 52H36a19v46á93č41e50k 1523230923

S tou prohlídkou je to fakt, vůbec nejde o bezpečnost, ale o rejzunk z prodeje pití :-((( Naoko tam hledají bombu, kterou by mohl terorista odpálit v nekonečných frontách před arénou :-(

+5/0
doporučit
17.1.2020 23:57

V32i52k57t41o10r 70N31á56r79o42ž91n78ý 3939142588

Na tento koncert jsem chtěl původně jít. Ale , když jsem viděl seznam hostů s Marešem a Klusem , řekl jsem si, který blb dělal dramaturgii ? Tito lidé dohromady vůbec ale vůbec nejdou. Chápal jsem , když Lucie Bílá kdysi byla hostem na koncertu Petera Dvorského . Chápal jsem , když na pražském koncertu Joseho Carerrase zpíval jako host Karel Gott , ale Klus s Marešem. Totál úlet.

+8/−3
doporučit
17.1.2020 19:23

M90a77r29i70u74s97z 70H90u43d23e81c73z21e25k 8550499221864

Hmm já jsem dal tento koncert své mamince, která přesně včera oslavila 62 let. Byl jsem tam s ni. Vůbec se s jeho názory neztotožňuji. Koncert i forma byly super a podobně to komentovali i lidi kolem nás. Leos Mareš vůbec nevadil, právě naopak. Cely koncert odlehčil. Takže nevím na jakem koncertě redaktor byl, ale vypadá to ze na jiném. Byla to pecka. A píseň “Noty”, kterou napsal Ondrej Brzobohatý a pak společně s Adamem zazpíval zapůsobila úžasně. Maminka a vlastně my všichni, kteří jsme tam byli, jsme odcházeli s pocitem štěstí.

+4/0
doporučit
17.1.2020 19:24
Foto

J59a57n 86H37o37l25o95v14s28k94ý 6877389931

Hezké, ale postrádám nějakou informaci o tom, jak vážná hudba působila na obecenstvo včetně těch, co na ní nejsou tolik zvyklí. Jestli se tedy nechali unést, nebo se evidentně nudili atd.

+3/0
doporučit
17.1.2020 18:11

J45i40ř26í 32U65l52l80s31p59e19r70g82e30r 7834257807445

Pokud moderátorem koncertu klasiky byl módní blb Leoš, tak to opravdu musela být tragédie.

+6/−5
doporučit
17.1.2020 17:50

J91i82n43d91r66i76c42h 94K73u11c74e85r68a 7768555121955

Už z titulku bylo jasné, že tím moderátoským idiotem byl narcis Mareš.

+3/−1
doporučit
17.1.2020 19:01

M58i17c68h43a33l 89K13a26p75o37u12n 7213560802137

S Marešem to jde leta už jen z kopce. Vykrádá sám sebe. Moneymaker. A to jak ho nachytal Kazma R^

+2/0
doporučit
18.1.2020 20:17

M30a84r13t31i61n60a 49V65a25v57ř78i82n13c74o56v22á 8215749616

Koncert se mi líbil, pan Plachetka a paní Kněžíková jsou špičkoví zpěváci, mám ráda i ostatní hosty, s mixem žánrů ani s výběrem písní jsem neměla problém. Každému se samozřejmě líbí něco jiného. Divnou choreografii šlo celkem snadno ignorovat. Tištěný program by bylo jistě možné nahradit základní informací na světelné tabuli - opravdu by se k názvům nevešel autor a odkud skladba pochází? Škoda. Největším úletem byl pro mě pan Mareš - ta prázdná užvaněnost komerčního rádia mi zkazila půlku jinak celkem noblesního koncertu. Byl tam úplně zbytečný. Tady bych ty mantinely až tak nebořila.

+2/−1
doporučit
18.1.2020 8:50

M50a90r89t40i75n 16M15i89k54e30š 7612917531262

Z textu soudím, že paní recenzentka Věra - specialistka na klasiku a operu - může být panu Plachetkovi vděčná, že díky němu poprvé navštívila O2 arénu :-)

+1/−2
doporučit
18.1.2020 4:37

Najdete na iDNES.cz