Neděle 29. března 2020, svátek má Taťána
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 29. března 2020 Taťána

Diskuse k článku

RECENZE: Adam Plachetka se snažil stavět mosty. Moderátor je zase bořil

Operní pěvec Adam Plachetka může začít říkat, že zaplnil O2 Arenu. Nápad udělat z něj hvězdu koncertu jejímu vedení vyšel. Jenže obchodní úspěch nešel ruku v ruce s koncepcí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M47i27c30h51a35l 37K61a65p29o96u16n 7843130202807

S Marešem to jde leta už jen z kopce. Vykrádá sám sebe. Moneymaker. A to jak ho nachytal Kazma R^

+2/0
18.1.2020 20:17

M95a78r40t30i17n60a 42V94a22v53ř21i50n54c88o29v33á 8475769266

Koncert se mi líbil, pan Plachetka a paní Kněžíková jsou špičkoví zpěváci, mám ráda i ostatní hosty, s mixem žánrů ani s výběrem písní jsem neměla problém. Každému se samozřejmě líbí něco jiného. Divnou choreografii šlo celkem snadno ignorovat. Tištěný program by bylo jistě možné nahradit základní informací na světelné tabuli - opravdu by se k názvům nevešel autor a odkud skladba pochází? Škoda. Největším úletem byl pro mě pan Mareš - ta prázdná užvaněnost komerčního rádia mi zkazila půlku jinak celkem noblesního koncertu. Byl tam úplně zbytečný. Tady bych ty mantinely až tak nebořila.

+2/−1
18.1.2020 8:50

M84a77r43t98i74n 61M52i52k57e12š 7782927531342

Z textu soudím, že paní recenzentka Věra - specialistka na klasiku a operu - může být panu Plachetkovi vděčná, že díky němu poprvé navštívila O2 arénu :-)

+1/−2
18.1.2020 4:37

J61i67ř92í 25H73a21v10á15č31e18k 1973230863

S tou prohlídkou je to fakt, vůbec nejde o bezpečnost, ale o rejzunk z prodeje pití :-((( Naoko tam hledají bombu, kterou by mohl terorista odpálit v nekonečných frontách před arénou :-(

+5/0
17.1.2020 23:57

J17i76r10i 73H67l18o85u34š13e61k 4785644682638

Za me nejvetsi preslap klus. Ten je sice mimo vzdy, ale tady zo byl totalni ulet. Mares az na par trapnosti dustojny a odlehcil to. S cim naprosto nesouhlasim s autorem je nazor na duet s ondrou. Za mne nejvetsi zazitek, neskutecne grady. Jinak si ovsem myslim, ze se daly vybrat lepsi operni pisne a proste opera v hale neni ono. Za me 70% s prihlednutim, ze to byl prvni takovy projekt v cr. Prostoru na zlepseni mnoho.

0/0
17.1.2020 21:56

M18a84r92i42u60s67z 25H91u31d35e18c72z64e26k 8790559351114

Hmm já jsem dal tento koncert své mamince, která přesně včera oslavila 62 let. Byl jsem tam s ni. Vůbec se s jeho názory neztotožňuji. Koncert i forma byly super a podobně to komentovali i lidi kolem nás. Leos Mareš vůbec nevadil, právě naopak. Cely koncert odlehčil. Takže nevím na jakem koncertě redaktor byl, ale vypadá to ze na jiném. Byla to pecka. A píseň “Noty”, kterou napsal Ondrej Brzobohatý a pak společně s Adamem zazpíval zapůsobila úžasně. Maminka a vlastně my všichni, kteří jsme tam byli, jsme odcházeli s pocitem štěstí.

+4/0
17.1.2020 19:24
Foto

J60i74n45d75ř57i38c20h 83K66u98n57c 5156240602153

Píseň Ondřeje Gregora Brzobohatého se jmenuje Tóny. A byla vrcholem večera, který mě dojal k slzám.

0/0
18.1.2020 6:20

M56a90r29i37u75s47z 55H70u24d54e73c64z94e52k 8690549561364

Mate pravdu. Já jsem blbec. Mne se ten název zdál divny, když jsem ho psal. Se mi to nějak pomotalo. :-) Píseň byla každopádně dojimajici.

+1/0
18.1.2020 8:21
Foto

J77i13n93d28ř42i37c64h 31K75u10n26c 5436250212573

Nejste to, co jste napsal. To se může stát každému, že se prostě upíše.

0/0
18.1.2020 19:09

V67i17k34t59o28r 58N62á15r13o31ž30n82ý 3729252418

Na tento koncert jsem chtěl původně jít. Ale , když jsem viděl seznam hostů s Marešem a Klusem , řekl jsem si, který blb dělal dramaturgii ? Tito lidé dohromady vůbec ale vůbec nejdou. Chápal jsem , když Lucie Bílá kdysi byla hostem na koncertu Petera Dvorského . Chápal jsem , když na pražském koncertu Joseho Carerrase zpíval jako host Karel Gott , ale Klus s Marešem. Totál úlet.

+8/−3
17.1.2020 19:23

J95i54n11d77r45i56c21h 38K57u91c72e53r70a 7548545791395

Už z titulku bylo jasné, že tím moderátoským idiotem byl narcis Mareš.

+3/−1
17.1.2020 19:01

D62a16n36i44e44l 93N38. 77P24o97k89o96r22n53ý 6907166435141

Dát na takový koncert jako modetátora (BTW k čemu vůbec moderátor) leoše kožicha mareše, tak tomu říkám dramaturgický majstrštyk!

+7/−1
17.1.2020 18:44

J71a42n 47P74e10š56e78k 4765670540156

Byl jste tam?

+2/0
17.1.2020 23:38
Foto

J91a59n 57H50o90l29o65v88s95k61ý 6597719101

Hezké, ale postrádám nějakou informaci o tom, jak vážná hudba působila na obecenstvo včetně těch, co na ní nejsou tolik zvyklí. Jestli se tedy nechali unést, nebo se evidentně nudili atd.

+3/0
17.1.2020 18:11

M31a58r30i41u45s47z 80H47u36d50e82c46z90e87k 8160789651674

Pan redaktor byl asi na jiném koncertě. My jsme tam byli a vše tak jak to poskládáli bylo dokonale. Spojení tak různých lidi jako je Adam, Leos, Ondrej, Katka, Tomas bylo úžasné a všem nám, kteří jsme tam byli se to moc líbilo.

+4/0
17.1.2020 19:28

T36i82b72o32r 47V41i55z31v34a34r26y 9474514213705

Mluvčí za všechny.:-)

+3/0
17.1.2020 20:05

J46a52n 51P36e46š40e29k 4735660640186

Pan redaktor Věra?

+1/0
17.1.2020 23:39

J74i13ř98í 40U59l19l40s93p33e87r37g98e20r 7874847237235

Pokud moderátorem koncertu klasiky byl módní blb Leoš, tak to opravdu musela být tragédie.

+6/−5
17.1.2020 17:50
Foto

J56i30n88d97ř70i75c54h 44K64u52n28c 5366160192153

Věřte, že nebyla.

+1/0
18.1.2020 6:22

Z67u38z66a52n32a 92K73u17b17á57t87o81v19á 1536403486614

Bravo. Zařadit do hodnocení koncertu formu bezpečnostní prohlídky, která je stejná jestli v hale hraje repre nebo Sparta hokej, tenisti Davis cup, zpívá Rammstein, Billie Eilish nebo Plachetka.

+9/−2
17.1.2020 17:09
Foto

J26i16n27d46ř74i20c13h 36K53u95n94c 5666210662263

Vzala jste mi to z úst. Jestli bylo něco totálně mimo, tak to byl celý odstavec a kousek věnovaný bezpečnostní kontrole, což podle mě s hodnocením koncertu vůbec nesouvisí.

+2/−2
18.1.2020 6:24

J78a31r40o81m30i42r 90K29v81a23p81i50l 4821931441901

A to znamená, že je to správně? Stejně jde akorát o to, jak vydělat na pití. Nepousteli ani s dalekohledem. Zřejmě strach z výbušniny nebo že ho někdo někam hodí (facepalm). Zbytečná buzerace a rejzovani a la Bestsport. Co se ozvučení týká, stává se už tradici, že to v O2 nestojí za nic.

+1/0
18.1.2020 20:43

Premium

Většině stačí kapky na kašel a vitaminy, říká primář, který vyléčil koronavirus

V Česku se vyléčili první čtyři pacienti z onemocnění COVID–19. Tři se léčili na infekčním oddělení ústecké Masarykovy...

Premium

Kvůli ‚maláčovské revoluci‘ nemáme finanční rezervy, míní exprezident Klaus

Česko v karanténě, omezený pohyb lidí, zavřené školy, obchody nebo hotely. A z toho plynoucí kolapsy podniků i celých...

Premium

Chtěli jsme devět dětí, ale pět nám stačí, říká vítězka Peče celá země

Vyhrála televizní soutěž Peče celá země. Tvrdí, že nerada soutěží, ale trumfla by kdekoho z nás. Jako máma tří dětí si...

Najdete na iDNES.cz