Z filmu Po čem muži touží | foto: CinemArt

Komedie Po čem muži touží opět vyhrála, už má přes dvě stě tisíc diváků

  • 4
Proměna Jiřího Langmajera v Annu Polívkovou nadále táhne, romantická komedie Po čem muži touží vyhrála i svůj druhý víkend v kinech. Tentokrát zlákala 83 tisíc lidí, celkem má na kontě 219 tisíc návštěvníků.

Druhé místo patřilo animované rodinné novince Yeti: Ledové dobrodružství, na kterou během víkendu zavítalo 34 tisíc zájemců. Následující dvě příčky připadly shodně hororům, třetí premiérovému snímku Hell Fest: Park hrůzy se 14 tisíci a čtvrtá Sestře s 12 tisíci fanoušků.

K přírůstkům kin patřil rovněž domácí psychothriller Domestik, jeho start v 68 kinech však zaznamenal pouze tisícovku diváků. Jen o málo lépe se vedlo americké novince Beze stop, kterou si podle žebříčku Unie filmových distributorů vybraly tři tisíce víkendových návštěvníků.

Z českých filmů se ve dvacetimístné statistice drží ještě tituly Úsměvy smutných mužů, Jan Palach a dokumentární King Skate, vesměs si však připsaly jenom necelé dva tisíce lidí. Vůbec nejdéle v žebříčku figuruje Jurský svět: Zánik říše, po patnácti týdnech se blíží hranici čtyř set tisíc diváků.