Margot Robbie ve filmu Tenkrát v Hollywoodu

Margot Robbie ve filmu Tenkrát v Hollywoodu | foto: Sony Pictures

Tarantino opět kraluje, Tenkrát v Hollywoodu už má čtvrt milionu diváků

  • 8
I svůj druhý víkend v českých kinech vyhrál retrosnímek Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu. Tentokrát jej vidělo 56 tisíc fanoušků, dohromady už jich u nás našel bezmála čtvrt milionu.

Druhé místo obhájil animovaný hit Toy Story 4: Příběh hraček, který si připsal 17 tisíc diváků. Až třetí příčku obsadil premiérový titul, hororová komedie Krvavá nevěsta, na niž se vypravilo skoro patnáct tisíc lidí.

Třináct tisíc návštěvníků vyneslo na čtvrtou pozici domácí romantickou komedii Přes prsty, přestože se zatím promítala pouze v předpremiéře. Nicméně i v omezeném nasazení obsadila téměř padesátku kin.

Nad dvanáct tisíc zájemců se vyšplhal ještě Lví král, ostatní snímky aktuálního víkendového žebříčku Unie filmových distributorů již počítaly diváky pouze v tisícovkách - jako druhá novinka týdne, Bessonův špionážní thriller Anna, nebo ve stovkách.

Z české tvorby bodovaly neúnavné Ženy v běhu, které jsou v distribuci plných třicet týdnů a právě se přehouply přes 1,3 milionu diváků. Jejich tržby se přiblížily hodnotě 195 milionů korun.

Tisícovka věrných přišla na služebně ještě starší titul Bohemian Rhapsody, jehož celková návštěvnost nyní činí 1,66 milionu lidí a na vstupném doposud utržil úctyhodných 252 milionů korun.