VIDEO: Komedie Kameňák 4 láká na bobříky a Pomejeho v dýmu marihuany

  • 32
Tak to je náš Kameňákov po deseti letech, představuje Václav Vydra v hlavní roli staronové hrdiny filmové série založené na anekdotách. Dosavadní tři díly viděl přes milion diváků, čtvrtý vstoupí do kin 10. října.

"K základu s kouzelným modrým pramenem jsme přimíchali takové úžasné pikantnosti, že na to budou diváci zírat s otevřenou pusou," shrnuje pokračování už bez režiséra Zdeňka Trošky jeden z producentů Pavel Pásek. Další z producentů Jiří Pomeje se tu vrátil ke své původní herecké profesi. Představuje kuchaře, který zázračným pramenem zalévá záhon marihuany a když si ze zavlažené úrody ubalí jointa, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce.

Vydrův hrdina se stal starostou a zároveň slaměným vdovcem, neboť jeho žena odjela za dcerou do Austrálie, kde ji prý málem znásilní lovec krokodýlů. Hospodaří doma jen se synem, který se spolužáky loví záhadné bobříky na lechtivých internetových stránkách, a prchá před milostnými nájezdy učitelky v podání Dany Morávkové. Navíc coby muž na radnici založil městskou policii, kterou vede místní Rambo neboli Martin Dejdar. Ukázku najdete na videu.