Mazaný Filip - Tomáš Hanák

Mazaný Filip - Tomáš Hanák | foto: Warner Bros

TV tipy: Po čem touží mazaný Hugh Grant

Televize je plná hvězd. Některé diváci nosí ve svém srdci, některé se pídí, po čem ženy touží, některé se bez okolků zeptají jak na věc a ty ostatní jsou mazané. Protože mají Filipa.

VÍKENDOVÉ DUELY
Jennifer LopezV pátek, tedy dnes si po pracovním týdnu určitě odpočinete u celkem solidní komedie Po čem ženy touží (Nova, 20:00). U filmu Dost (Nova, 20:00) pak můžete držet palce oběti domácího násilí v podání Jennifer Lopezové a krvelačné mořské potvory na vás z obrazovky zaútočí v hororu Chobotnice (Prima, 23:10). A svéráznou parodii Mazaný Filip (ČT1, 22:50) pravděpodobně neskousne každý, nicméně ti, kterým se podaří na "vlnu" pana režiséra Marhoula naladit, se budou bavit královsky.

Kill Bill - Uma ThurmanV sobotu večer se podle televizního programu můžete ocitnout V dobré společnosti (Nova, 20:00), případně zjistíte, kdo je pro diváky Hvězdou "jejich" srdce (ČT1, 20:00). Fandům Quentina Tarantina a ctitelům Umy Thurmanové určitě neunikne "veselá řežba" Kill Bill (Prima, 23:10).

Ti, kdo mají rádi parodie typu Bláznivá střela, nechť si v neděli odpoledne zapnou Agenta WC40 (Nova, 16:25). Večer se pak můžete  podívat na "téměř romantickou komedii" okořeněnou kukučem Hugha Granta Jak na věc (Nova, 20:00).

PŘES VŠEDNÍ DNY
Jak už je dobrým zvykem, pondělní filmy jsou seriály odsunuty až do pozdních hodin. Tentokrát tu najdete komedii s lascivním názvem Dámy, nebo nedá mi? (Nova, 22:35) a irský romantický film Šance pro lásku (ČT1, 22:25).

Orlando BloomV úterý se nabízí historický velkofilm s Bradem Pittem a Orlando Bloomem Troja (Prima, 20:00), případně německý snímek Studené léto (ČT2, 20:30).

Na středu je pak připravený čtyřicet let starý slovensko-francouzský film Vtáčkovia, siroty a blázni (ČT2, 20:30) a pět let "mladý", ceněný, maďarský, a hlavně "vztahový" snímek Barva štěstí (ČT2, 23:40).

Pokud máte zájem zúčastnit se "malé anarchistické lekce, jak převychovat nenasytné zbohatlíky", pusťte si ve čtvrtek německo-rakouský film Občanská výchova (ČT2, 23:25).

SERIÁLOVÉ OKÉNKO
Zdivočelá zeměV neděli startuje repríza seriálu Zdivočelá země (ČT1, 20:00) a v úterý se můžete pobavit u úvodního dílu čtrnácté řady Simpsonových (ČT1, 15:35). Jinak se v příštích sedmi dnech v seriálovém světě neděje lautr nic.