Jeana-Paula Belmonda uvidíte v komedii Veselé Velikonoce.

Jeana-Paula Belmonda uvidíte v komedii Veselé Velikonoce. | foto: Profimedia.cz

TV tipy na pondělí: Veselé velikonoce z Ria!

Na velikonoční pondělí se můžete prostřednictvím obrazovky podívat do Ria de Janeira, zažít velikou, až pohádkovou lásku a smát se záletníkovi, na něhož to prostě jednou prasklo.

PONDĚLÍ 13. DUBNA
Romantická pohádka o Radúzovi a Mahuleně (ČT2, 20:00) našla svého mistra v dramatickém zpracování Julia Zeyera a hudbě Josefa Suka. Působivou filmovou podobu našla pod taktovkou Petra Weigla, samozřejmě za přispění představitelů hlavních rolí - Jana Třísky a Magdy Vášáryové.

Těžko budete hledat slavnější monument než třicetimetrovou sochu Krista Spasitele v Riu de Janeiru v Brazílii. Příběh sochy Ježíše začal téměř před osmdesáti lety. A každoročně k tomuto novodobému divu světa míří miliony turistů z celého světa, aby pochopily, proč je Kristova socha tak výjimečná. Ostatním to přiblíží dokument Cristo Redemptor (Z1, 20:05).

Stéphane Margel - s tváří Belmonda - je velký milovník žen a nic mu nezabrání uskutečnit jeho zálety. Až jednoho dne ho manželka přistihne ve společnosti půvabné dívky. Stéphane ji bez váhání představí jakou svou dceru. A od té chvíle je komedie Veselé Velikonoce (ČT1, 21:40) veliká legrace.

SERIÁLY
Ulice
(Nova, 18:30)
Ošklivka Katka (Prima, 20:00)

Televizní program na 7 dní pro více než 50 stanic