Vojtěch Kotek  v krimiseriálu Einstein

Vojtěch Kotek v krimiseriálu Einstein | foto: TV Prima

Jarní Prima uvádí sedm novinek včetně Einsteina s Vojtěchem Kotkem

  • 3
Televize Prima nabízí na jaře sedm novinek. Jmenovitě detektivní seriál Einstein - případy nesnesitelného génia, zábavnou show Zlatá maska, návrat Zdeňka Pohlreicha jako Superšéfa, talkshow Na Pavláska, docu reality Tlouštíci a reálné případy Z místa činu. Na Prima Cool už začal seriál Po hlavě.

Sobotní večery ovládne od 14. března krimiseriáls komediální nadsázkou Einstein – případy nesnesitelného génia. Jeho hrdina je sice chytrý a přitažlivý, ale nesnesitelný génius. Praprapravnuk Alberta Einsteina se kvůli nemoci pokusí o krádež léků a připlete se k vyšetřování vraždy, kterou začne rozplétat.

V show Zlatá maska se pod dvanácti maskami skrývá šest Čechů a šest Slováků. Čtyři známé osobnosti, mezi nimi Jiřina Bohdalová či Jakub Prachař, budou nejen podle zpěvu hádat, kdo se pod maskami tají.

Jde o zahraniční formát, který na Primě vzniká ve spolupráci se slovenskou TV JOJ a vysílat se bude od 20. března každý pátek.

Pořad Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět slaví návrat Zdeňka Pohlreicha, který za jediný den se svým týmem změní jak restauraci od kuchyně po zařízení, tak uvažování personálu a majitelů. První díl vidělo 841 tisíc diváků, start už má za sebou i Lukáš Pavlásek v talkshow Na Pavláska.

Koncept docu reality nabídnou od 26. března každý čtvrtek Tlouštíci, v nichž se deset účastníků proměny zkusí poprat s nadváhou a dospět k vysněné postavě. Realitu policejní práce zase zachytí pořad Z místa činu, který nechá nahlédnout do pozadí vyšetřování každý všední den odpoledne.

Z filmových novinek Prima ohlašuje televizní premiéru nejúspěšnějšího filmu loňského roku, romantické komedie Ženy v běhu, jejíž návštěvnost v kinech přesáhla půldruhého milionu diváku. Na obrazovku dorazí 29. března.