Natáčení seriálu Hvězdy nad hlavou, na kterém Paulína Bočková spolupracovala.

Natáčení seriálu Hvězdy nad hlavou, na kterém Paulína Bočková spolupracovala. | foto: FTV Prima

Podzimní Prima chystá romanci, krimikomedii i osudy vojenských lékařů

  • 1
Televize Prima vsadila ve svém podzimním programu pro hlavní vysílací časy na premiéry seriálů z vlastní tvorby. Vedle novinek však potvrdila i pokračování stávajících hitů včetně Slunečné.

Kolekci novinek Prima odstartuje 29. srpna úvodním dílem dokumentárního cyklu 1. mise, který sleduje výcvik dvanácti mladých lékařů, určených pro nasazení do prestižního mezinárodního oddílu.

Pohled do profesního i soukromého zákulisí vojenských lékařů doplní dvě hrané novinky. Komediální krimiseriál Dvojka na zabití přinese setkání s Jakubem Prachařem a Sarou Sandevou, jejichž hrdinové dokážou, že protiklady se přitahují. Policejní tandem vyšetřovatelů totiž vytvoří rozervaný ironik a ctižádostivá žena, jež ctí pravidla.

Do třetice přibude vesnická romance Hvězdy nad hlavou, v níž ústřední postavu veterinářky ztvárňuje Tereza Kostková. Při péči nejen o zvířata se slovy tvůrců „octne před volbou, kdy se musí rozhodnout mezi dvěma muži, aby našla pravou lásku a šťastnou budoucnost i pro syna“.

Vrátí se však i stávající programové jistoty Primy jako seriál Slunečná, zábavný pořad Česko Slovensko má talent, krimi Polda s premiérovými případy či talk show Jana Krause a Honzy Dědka, které doplní nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem První večeře. V ní se dvojice naslepo seznámí u stolu a na konci po dezertu sdělí, jestli se chtějí setkat ještě jednou.

Podzim Primy nabídne divákům pevnou strukturu programu den po dni. Pondělky budou patřit Hvězdám nad hlavou, úterky a čtvrtky Slunečné, ve středu se bude vysílat 1. mise, pátky obsadí soutěž Česko Slovensko má talent. Sobota je zasvěcena krimikomedii Dvojka na zabití a nedělní večery se soustředí na domácí filmy včetně pohádky Princezna zakletá v čase.

Na kanál Prima Cool se přestěhuje improvizační Prima Partička, na stanici Prima Krimi dorazí legendární detektiv Columbo. Dokumentární Prima Zoom slibuje unikátní projekt Krajina Czesko, který tipy na výlety propojí televizní diváky s komunitou sociálních sítí, a zpravodajský program CNN Prima News spustí od září předvolební vysílání.