Hrdinové seriálu Dáma a Král

Hrdinové seriálu Dáma a Král | foto: TV Nova

Dáma a Král, Specialisté, Tvář. Podzimní Nova slibuje pokračování

  • 5
Podzimní Nova nabídne pokračování seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 stejně jako novějších krimiseriálů Specialisté a Dáma a Král. S premiérovým obsazením se vrátí také show Tvoje tvář má známý hlas či dokument z porodnice Malé lásky.

„Atraktivní novinkou bude seriál s napínavými zločiny, k jejichž vyřešení pomůže kriminální psychologie,“ sdělila bez dalších podrobností Nova. Přibude pořad O 10 let mladší, který představí kompletní proměnu vybraných dvojic, a magazín Život ve hvězdách, jímž provede Petra Svoboda.

Podzimní vysílání odstartuje na Nově 20. srpna, některé novinky „naskočí“ postupně. Týdenní rozvrh se drží tradice: podvečery obstará Ulice, kriminální pondělky patří Specialistům, úterky a čtvrtky Ordinaci.

Středy na Nově se znovu zasvětí Výměně manželek, pátky českým filmům a neděle druhé řadě krimiseriálu Dáma a Král.

Sobotní večery Nova opět vyhradí zábavnému pořadu imitátorů hvězd pop music Tvoje tvář má známý hlas, v premiérovém ročníku se utkají Jitka Schneiderová, Jan Révai, Michaela Badinková, Robert Jašków, Eva Burešová, Patrik Děrgel, Vojta Drahokoupil a vítězka SuperStar Tereza Mašková. 

Z tematických kanálů slibuje Nova Cinema snímky Pan, Pianista, Schindlerův seznam, Interstellar a poprvé celou animovanou trilogii Toy Story: Příběh hraček, stanice Nova 2 zase představí v premiéře seriály  Děda se závazky, Kevin si počká, Americká manželka či sitkom Správná dvojka.