Pátek 6. prosince 2019, svátek má Mikuláš
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 6. prosince 2019 Mikuláš

Diskuse k článku

RECENZE: Temný Kraj 2 váhá mezi krimi a vztahovou ságou a zkouší obojí

Jestliže si při letních reprízách Temný Kraj držel zhruba půlmilionovou sledovanost, premiérová druhá řada může zítřejší start na Primě klidně vyhrát. Přestože detektivka je to sotva průměrná, muž a pes ji prodávají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L48a97d32i90s86l87a67v 25Z71o55c71h 8952658604338

Tentokrát je recenze zcela trefná, jen těch 50% je silně nadhodnoceno.

0/0
16.9.2019 13:23

K49a11t35k24a 48R62ů42ž60i54č14k58o70v45á 3864530502

Kdyby tam nehrál ten nádherný pes Egon a možná i Vaculík, tak bych to nevydržela až do konce. je to v podstatě hrozná slátanina a když tam ten obžera začne vyprávět ty své pověsti, no hrůůůza................:-/

+2/0
2.9.2019 0:33

K59a22t40k23a 81R13ů15ž86i24č21k80o96v93á 3824400102

Na druhý díl jsem se vydržela dívat 20 minut. S přemáháním. Tímto s touto

n a p r o s t o u slátaninou končím.

Egon neEgon, Vaculík neVaculík. Rv

0/0
7.9.2019 22:03

M22i94l83o31š 23B38r57a61d15í47k 3766859377268

Těch psychopatů tam bylo moc. Takže já s tím končím.

+2/0
1.9.2019 22:29

J31a38n 28L14i22p82e35n47s50k46ý 7955475982376

Opět nesouhlasím s kritičkou. Zvláštní je, že většinou je to tak, že to kritizuje moc a já bych dal vic. Tentokrát naopak. Totální sra.ka, tak na 20 procent...copak paní Spáčilová dostala, že to v podstatě chválí? Protože 50 procent jsou na ní slušný body.

+4/−1
1.9.2019 9:28

M80i45r65o70s72l58a58v 50C12h32m37e30l64í77k 9179440350

Souhlasím s paní Spáčilovou...i když většinou se přikláním k hlášce "Před smrtí se Vám promítne celý život během vteřiny...pak se objeví paní Spáčilová a dá tomu 20%":-)

0/0
1.9.2019 9:18

P28e59t97r 88T51á78b89o70r57s74k74ý 6530466341747

Nedal jsem to. Strašně se to táhlo.

+2/0
1.9.2019 9:18

A38n29d80r69e80a 15D22e78k66a79n35o94v75á 8903279576393

Jednička byla celkem koukatelná, nato, kdo ji režíroval, ovšem toto..

. počin který nezapře ty plytké seriály na které se prostě nedá dívat. No co se dá dělat. Duo Bártu prostě nezklamalo.

+5/−1
31.8.2019 22:16

J16i21n76d87r11i47c38h 66K74u10c25e82r83a 7968655961615

Typicky po “česku” : “nedá se na to dívat, ale všichni na to čumi”.Stejné jako s pivem, ‘nedá se to pít’, ale kdo ‘nechlemtá’ a ‘neskáče’, není Čech!

0/0
1.9.2019 21:24

A91n45d96r47e62a 29D16e79k40a18n25o82v23á 8793399276443

No,tak já se přestala koukat a rozhodně se ani dívat dále nebudu.

+1/0
1.9.2019 21:35

M46a35r57o85š 36K80l51e13m15p15a 1957954827824

Teda tých povrazov v záberoch bolo fakt príliš veľa. Prvý diel veľmi, veľmi rozpačitý. A postavu Kamila Halbicha by som najradšej zavraždil najneskôr v piatej minúte.

+8/0
31.8.2019 21:40

Najdete na iDNES.cz