Diskuse k článku

RECENZE: Temný Kraj 2 váhá mezi krimi a vztahovou ságou a zkouší obojí

Jestliže si při letních reprízách Temný Kraj držel zhruba půlmilionovou sledovanost, premiérová druhá řada může zítřejší start na Primě klidně vyhrát. Přestože detektivka je to sotva průměrná, muž a pes ji prodávají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L67a12d98i12s81l29a54v 75Z49o94c72h 8662298344198

Tentokrát je recenze zcela trefná, jen těch 50% je silně nadhodnoceno.

0/0
16.9.2019 13:23

K60a66t14k89a 29R83ů66ž36i14č17k22o84v17á 3724850132

Kdyby tam nehrál ten nádherný pes Egon a možná i Vaculík, tak bych to nevydržela až do konce. je to v podstatě hrozná slátanina a když tam ten obžera začne vyprávět ty své pověsti, no hrůůůza................:-/

+2/0
2.9.2019 0:33

K54a68t16k40a 59R60ů43ž68i76č67k12o35v40á 3604550602

Na druhý díl jsem se vydržela dívat 20 minut. S přemáháním. Tímto s touto

n a p r o s t o u slátaninou končím.

Egon neEgon, Vaculík neVaculík. Rv

0/0
7.9.2019 22:03

M48i56l87o37š 67B75r98a50d51í83k 3776399617988

Těch psychopatů tam bylo moc. Takže já s tím končím.

+2/0
1.9.2019 22:29

J63a90n 88L64i95p66e61n74s68k10ý 7335455232616

Opět nesouhlasím s kritičkou. Zvláštní je, že většinou je to tak, že to kritizuje moc a já bych dal vic. Tentokrát naopak. Totální sra.ka, tak na 20 procent...copak paní Spáčilová dostala, že to v podstatě chválí? Protože 50 procent jsou na ní slušný body.

+4/−1
1.9.2019 9:28

M80i40r95o53s60l60a45v 60C84h57m45e78l68í64k 9879740820

Souhlasím s paní Spáčilovou...i když většinou se přikláním k hlášce "Před smrtí se Vám promítne celý život během vteřiny...pak se objeví paní Spáčilová a dá tomu 20%":-)

0/0
1.9.2019 9:18

P13e17t77r 14T20á46b75o63r87s97k73ý 6860876141327

Nedal jsem to. Strašně se to táhlo.

+2/0
1.9.2019 9:18

A61n47d68r21e87a 34D78e10k62a12n16o40v28á 8273969956863

Jednička byla celkem koukatelná, nato, kdo ji režíroval, ovšem toto..

. počin který nezapře ty plytké seriály na které se prostě nedá dívat. No co se dá dělat. Duo Bártu prostě nezklamalo.

+5/−1
31.8.2019 22:16

J92i26n29d38r45i56c70h 93K30u88c71e61r71a 7728965531235

Typicky po “česku” : “nedá se na to dívat, ale všichni na to čumi”.Stejné jako s pivem, ‘nedá se to pít’, ale kdo ‘nechlemtá’ a ‘neskáče’, není Čech!

0/0
1.9.2019 21:24

A26n31d95r75e86a 58D34e16k24a11n14o15v56á 8463899126863

No,tak já se přestala koukat a rozhodně se ani dívat dále nebudu.

+1/0
1.9.2019 21:35

M93a70r83o92š 26K89l97e27m66p44a 1167484907394

Teda tých povrazov v záberoch bolo fakt príliš veľa. Prvý diel veľmi, veľmi rozpačitý. A postavu Kamila Halbicha by som najradšej zavraždil najneskôr v piatej minúte.

+8/0
31.8.2019 21:40

Najdete na iDNES.cz