Z filmu Superžralok | foto: Prima MAX

TELEVIZIONÁŘ: Superžralok. Nebo Superstar. Nebo Superman. Super!

  • 6
Kdyby se divák řídil výhradně názvy pořadů, připadal by si jak v supermarketu se superzbožím za superceny. Vždyť jen dnes má na výběr mezi Supermanem a Superžralokem, zítra mu kyne SuperStar. A pokud si víkendovou nabídku kanálů projde podrobněji, objeví ještě jiná super lákadla.

Například mnohoslibné tituly Superveverky, Superauto, Super veterináři, Super Thundermanovi či Superpes, ale najdou se též Nacistická superzbraň, Supermafián Quido, Superpěstounka, Africká super sedma a přinejhorším alespoň Talentmánie s podtitulem superfinále či Suprhrdina.

Jenže ne všechno, co se tváří super, případně supr, lze přijmout jako skvost. Takový obří Superžralok, který kromě sežrání celé ropné plošiny umí chodit po souši a skákat a odolávat tanku, patří mezi nejstupidnější reprezentanty takzvaných béčkových produkcí.

A pokud jde o SuperStar, v nejnovějším ročníku se ne a ne chytit. Ačkoli se blíží do finále, minulé pokračování vidělo půl milionu lidí, což znamenalo v žebříčku nejúspěšnějších pořadů nedělního večera až čtvrté místo. Nakonec sedm afrických čtyřnohých statečných – lev, slon, levhart, buvol, nosorožec, hyena a gepard – vypadá na nejsuprovější televizní společníky.

Další tipy z televizního programu