Co čeká Umu Thurmanovou ve třetím dílu filmu Kill Bill? S kým bude bojovat? A bude v něm vůbec?

Co čeká Umu Thurmanovou ve třetím dílu filmu Kill Bill? S kým bude bojovat? A bude v něm vůbec? | foto: Miramax

Tarantino potvrdil: Kill Bill 3 bude. Ale nejdřív musí Uma vychovat děti

  • 29
Momentálně se sice o Quentinu Tarantinovi mluví hlavně v souvislosti s jeho novým filmem Hanebný pancharti, brzy by se však diskuse mohla stočit úplně jinam. Do světa totiž pronikla zpráva, že se Tarantino hodlá vrhnout na pokračování filmů Kill Bill.

Informaci, která okamžitě vyvolala vlnu diskusí na téma, o čem může Kill Bill 3 být, přinesl magazín Total Film s tím, že na třetí díl trháku začal filmový novátor pomýšlet už ve chvíli, kdy dokončil zmíněné Pancharty.

Cannes 2009 - Quentin TarantinoUma Thurman

Realita je však pochopitelně o něco méně vzrušující, než jak ji podává hollywoodská šeptanda. Ano, sám režisér potvrdil, že ho myšlenka "killbillovské" trilogie láká a s třetím dílem počítá.

Kill Billa "brzdí" děti

Thurmanová se v roce 2004 po šesti letech rozvedla s hercem Ethanem Hawkem, s nímž má dvě děti. Dcera Maya Ray Thurman-Hawke se narodila v roce 1998, syn Levon Roan Thurman-Hawke oslavil letos v lednu sedmé narozeniny.

Zároveň ale uvedl, že by rád dal hlavní představitelce filmu Umě Thurmanové alias Beatrix Kiddo čas, aby si užila pohody domova se svými potomky, a nechce na ni spěchat s natáčením.

Film, který má být opět plný bojových scén, tak prý na Umu čeká nejdřív deset let od premiéry filmu Kill Bill 2 (2004).

Pro fanoušky to znamená, že rokem s velkým R bude zřejmě až 2014. Tedy pokud přežijeme rok 2012, po kterém podle Tarantinova kolegy Rolanda Emmericha, režiséra a autora netrpělivě vyhlíženého velkofilmu s lakonickým názvem 2012, nebude nic. - čtěte Poznejte konec světa očima režiséra thrilleru 2012

Z filmu Kill Bill

Mimochodem, když už přišla řeč na pokračování úspěšných titulů: v italské televizi byl Quentin Tarantino nedávno dotázán i na možnost dalších dílů k Hanebným panchartům a majstrštyku Pulp Fiction. Výsledek? Pancharti "možná", Pulp Fiction "nikdy". Tarantino má naštěstí rozum.