Diskuze

VIDEO: Stranger Things počtvrté. Netflix láká na novou sérii

Netflix ve čtvrtek odpoledne vyslal vstříc fanouškům seriálu Stranger Things jasnou zprávu. Premiéra dlouho očekávané čtvrté sezony seriálu z městečka Hawkins se blíží. Nová minutová ukázka slibuje napětí a mrazivou atmosféru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejzábavnější jsou ti lidi, co si vždy začnou stěžovat, že na Netflixu není co sledovat :D Přitom jsou tam desítky zajímavých sérií. Stranger Things jsou super! A co po Stranger Things? Člověk může dát šanci i japonským nebo korejským seriálům, například skvělá série Alice in Borderland a mnoho dalších, prostě neomezená zásoba obsahu ke konzumaci.

2 0
možnosti

Alice in Borderlands bylo skvělé. Doporučuji nepřehlížet ani animované kousky, jako třeba Castlevania či Blood of Zeus.

0 0
možnosti

Na Netflixu je nejhorsi, ze se na dalsi serii treba nekolik let tesite, pak uvolni vsechny dily naraz a vy mate za vikend zkouknuto :D Ale taky se tesim, je to hodne navykovy serial.

8 0
možnosti

Wau, na to se tesim jak malej Jarda!

5 0
možnosti

P48e21t72r 45Š75í10d57l65o

6. 5. 2021 17:24

Nic ve zlém, ale nahrál jste mi. Seriál je typickým představitelem infantilní produkce Netflixu, kde nezničitelní teenageři řeší s přehledem horší protivníky, než to, co sežralo ve Vetřelci celou jednotku mariňáků. Takže ano, malým Jardům se to určitě líbit bude ;-)

Ale jo, taky se podívám.

0 11
možnosti