VIDEO: Vy jste k nim čuchal? Polívková má ve Špindlu problém s kalhotkami

  • 3
Společně s prvním zimním dnem vstoupí do českých kin 21. prosince i nová zimní komedie Špindl. Tvůrci divákům slibují dámskou jízdu tří sester na horách, které se do Špindlu vydávají nejen za lyžováním, ale daleko více za svařákem, zábavou a za milostným dobrodružstvím.

Hlavní postavu filmu hraje Anna Polívková, kterou však hned na začátku čeká nepříjemné překvapení. Pohodlný hotel je obsazený a ona se s oběma sestrami ocitne v náhradním ubytování – v hodně staromódní horské chatě s jednou koupelnou na chodbě pro všechny pokoje.

Na společném patře řádí hotelová kapela v čele s Davidem Gránským a Jakubem Kohákem a hned v pokoji vedle sester bydlí náruživá manželská dvojice. O šílené situace nebude nouze, problém se společnou sprchou nastane hned první ráno bláznivého zájezdu. Dialog o kalhotkách nalezených v koupelně najdete v exklusivní ukázce z filmu.

„Anna Polívková má obrovské charisma a tragikomiku v sobě, myslím, že pro takovouhle roli tu lepší představitelka není. Anna je výjimečná a přesná, dokáže z průměrné ženy udělat i sexy a krásnou babu,“ říká režisér filmu Milan Cieslar, který natočil divácké hity Láska je láska a Život je život. „Oldřich Navrátil byl podobně jasná volba. Viděl jsem ho v té roli hned při čtení scénáře, do filmu přinesl příjemné retro,“ dodává režisér k obsazení.